29 / 04 / 2024

Ofton İnşaat konut projeleri

Ofton İnşaat konut projeleri

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Ofton İnşaat'tan 10 milyon dolarlık satış!

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 Fuarı'nda Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli ve Elysium Serenity Kandilli projeleri nezdinde büyük bir başarı yakalayarak toplam 10 milyon dolarlık satış elde etti.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

TOKİ Konya Sarayönü 79 konut ihalesi bugün!

Konya İli Sarayönü İlçesi Kurşunlu Mahallesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Yapıen İnşaat'tan 1.300 konut geliyor!

Türkiye'deki bir çok okul, hastane ve altyapı projesine imza atan Yapıen İnşaat, konut sektörüne girdi. Firma, farklı bölgelerde 1.300 konut hayata geçirecek.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

OKN İnşaat konut müteahhitliği yapacak!

OKN İnşaat'ın sahibi Orhan Yıldız, şirketin hedeflerinden ve projelerinden bahsetti. Yıldız, konut müteahhitliği yapmayı planladıklarını açıkladı.

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Beyoğlu Elysium Soul Ofton konut fiyatları!

Elysium Soul Konutları İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Hasanoğlu İnşaat konut seferberliği kampanyasına destek veriyor!

Hasanoğlu İnşaat; BanuEvleri Ispartakule 2’de 220 konut ve BanuEvleri Ispartakule 3’de 74 konut ile ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına destek veriyor.

Ofton İnşaat konut projeleri Haberi

Ofton İnşaat konut projeleri

Yaklaşık 15 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ofton İnşaat, CNR’da düzenlenen emlak fuarında hall 4’de yer alıyor. Ofton İnşaat, İstanbul’un merkezi lokasyonlarında yer alan 5 projesi için fuara özel kampanyalar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Fuarın ilk gününe satışla başladıklarını ifade eden Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun tüm gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği verimli bir fuar geçirdiklerini hem müşteri bazında hem aracı firmalardan yoğun ilgiyle karşılaştıklarını belirtti. Altun, “Fuarda bizimle kontak kurmak isteyen çok büyük firmalarla iletişime geçtik. Anadolu yakasında yeni lansmana çıktığımız Elysium Es Beykoz projemiz, Avrupa yakasında da Elysium Soul Beyoğlu projemiz Taksim’e yakınlığı sebebiyle hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Her iki projemizde de opsiyonlarımız mevcut” dedi.


Elysium Serenity Kandilli’de...