29 / 04 / 2024

Ofton İnşaat projeleri emlak 2015

Ofton İnşaat projeleri emlak 2015

Ofton İnşaat, Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Ofton İnşaat projeleri emlak 2015 Haberi

Ofton İnşaat projeleri emlak 2015

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, 4 Kasım 2015 tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor. 


Tarihi Bomonti Bira Fabrikası ile Sanatın Yanı Başında…

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor. Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti’de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği...