06 / 05 / 2024

Ofton İnşaat reklam ajansı

Ofton İnşaat reklam ajansı

Konsept gayrimenkul projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat’ın yeni dönemde çalışacağı yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul oldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odak Desing İnşaat Reklam Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Açık tarafından kuruldu. 

Hertek İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hertek İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cura tarafından kuruldu...

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perpa İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayarampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Taran tarafından kuruldu. 

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arda tarafından kuruldu. 

Ferahsan İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Metal Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahsan İnşaat Reklam Yapı Malzemeleri Metal Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Ersu tarafından kuruldu. 

Ergöç İnşaat Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergöç İnşaat Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Dekat İnşaat Reklam Matbaa Kağıtçılık Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekat İnşaat Reklam Matbaa Kağıtçılık Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Polat tarafından kuruldu. 

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Temel tarafından kuruldu. 

Umut Dizayn İnşaat Reklam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Dizayn İnşaat Reklam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Koral El tarafından kuruldu. 

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa İskele İnşaat Reklam Plastik Medikal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İtik tarafından kuruldu.

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burgu Medikal İnşaat Reklam Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Emekcioğlu tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat reklam ajansı Haberi

Ofton İnşaat reklam ajansı

 Elysium’ konsept markası altında birçok farklı gayrimenkul projesi gerçekleştiren Ofton İnşaat’ın yaratıcı reklam ajansını belirlemek üzere açtığı konkurun galibi Fakülte İstanbul oldu. Ofton İnşaat’ın bundan sonraki projelerinin tüm iletişim stratejisi ve yaratıcı çalışmaları kendini bağımsız bir reklam ajansı olarak tanımlayan Fakülte İstanbul gerçekleştirecek.

Dijital, konvansiyonel, network, sosyal medya, kreatif, gibi kalıplarla kendini sınırlamayan, bağımsız bir  reklam ajansı olan Fakülte İstanbul, dokuz ajansın katıldığı konkurun arasından başarılı bir şekilde sıyrılmayı başardı.

Sektörde yön belirleyici firmaların başında gelen Fakülte Reklam Ajansı, Ofton İnşaat markasının başarısına kendi tecrübesini de ekleyerek başarılı projeler üretmeyi hedefliyor. 

Ofton İnşaat’ın iletişim danışmanlığını da Manifesto İletişim...