06 / 05 / 2024

ofton inşaat satış direktörü

ofton inşaat satış direktörü

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İgo Proje Danışmanlık Ajans İnşaat Satış ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nadire Gülçin Çetiner, İlgi Sönmez ve Selim Ozan Kıvılcım ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkr Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Satış Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Nejmi Çiçekçi 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Invest İnşaat projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Invest İnşaat satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

ofton inşaat satış direktörü Haberi

ofton inşaat satış direktörü

İlhan Kaya, 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü'nden mezun oldu. İş hayatına Doğan Hayat A.Ş ile başlayan Kaya, burada 3 sene boyunca satış yönetmeni olarak görev aldı.


2003'te Bileşim Sigorta şirketi kuran İlhan Kaya, 2005'te buradaki görevinden ayrıldı.


İlhan Kaya, gayrimenkul sektörüne Kentsel Hizmetler A.Ş Sinpaş GYO ile girdi. Burada yaklaşık 2 sene satış müdürü olarak hizmet verdi.


Kiler GYO'da satış uzmanı olarak 1 sene boyunca görev alan İlhan Kaya, 2010 - 2015 tarihleri arasında Dap Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü yaptı.


Kısa bir dönem AREMAS Real Estate bünyesinde hizmet verdikten sonra Ofton İnşaat Satış Direktörlüğü yaptı. İlhan Kaya son olarak, WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak hizmet veriyor.


İlhan Kaya ve Melda Mutcoğlu We Ilgın Haliç İnşaat’ta başladı!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın...