18 / 05 / 2024

Ofton Kavacık proje satış ofisi

Ofton Kavacık proje satış ofisi

Ofton İnşaat, Kavacık projesi için ön talep toplamaya devam ediyor. Henüz detayların netleşmediği Ofton Kavacık projesinde 90 daire olacak...

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlerin 2022 yurt dışı hedefi 50 milyar dolarlık proje!

Türk müteahhitler tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen yurtdışında 20 milyar dolarlık proje üretti. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, konuyla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1  milyon  TL sermaye bedeli ile Serkan Sarpdağ tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Sancaktepe2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt  Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Konuk, Oskay Konuk ve  Simay Konuk tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler Pakistan'da 3,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Türk müteahhitlerin Pakistan'da bugüne kadar 3,4 milyarlık proje üstlendiğini dile getirdi. 

Ofton Kavacık proje satış ofisi Haberi

Ofton Kavacık proje satış ofisi


Ofton İnşaat'ın ön talep topladığı Ofton Kavacık projesinde metrekareler henüz kesinleşmedi. Tek blok olarak tasarlanan Ofton Kavacık projesi sekiz katlı olacak.


Ofton Kavacık projesinde 90 adet daire yer alıyor. İstanbul Beykoz'a bağlı Kavacık'ta inşa edilecek olan Ofton Kavacık projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.




Tel: 444 5 250

Web: http://www.kesisimnoktasi.com/

Gülcihan...