11 / 05 / 2024

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Hintli milyarder Gautam Adani'nin serveti eriyor! Şirketleri yüzde 30 değer kaybetti!

Asya'nın en zengin insanı Hintli milyarder Gautam Adani'nin serveti eriyor. Adani'ye karşı çeşitli iddiaların yer aldığı raporun ardından Adani şirketlerinde yüzde 30 değer kaybı yaşandı. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer ''ortalık karışacak'' diyerek uyarmıştı! Euro yatırımcıları dikkatli olun! Son dakika euro kuru

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Fed faiz kararı sonrasında ortalığın karışacağını söyleyerek elinde euro olanları uyarmıştı. Karar sonrası piyasalar hareketlenirken euro kurunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

Ehliyeti olanlar için son dakika uyarısı! Eğer şimdi bunu yapmazsanız idari para cezası kesilecek!

Ehliyeti olan herkesi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Eski tip sürücü belgesine sahip vatandaşlar eğer resmi olarak belirlenen tarihe kadar yenileme işlemini yapmazlarsa para cezası kesilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

Emekli maaşları en düşük 4 bin 250 lira olur mu? TBMM'deki teklif eğer yasalaşırsa...

Türkiye'de yıllık enflasyon rakamları yüzde 60'ı geçti. Asgari ücretlinin ve emeklinin yılbaşında aldığı zamlar yılın ilk 3 ayında eksiye düştü. Asgari ücrette bin 37 liralık değer kaybı yaşandı. TBMM'de ise emeklilerin maaşları 4 bin 253 lira olsun teklifi gündem oldu.

Kripto paralarda savaş krizi! Değer kaybı artıyor...

Bitcoin günlük yüzde 3.8 değer kaybederek 38 bin dolar seviyesine düşerken, Ethereum'da da yüzde 4.5 oranında değer kaybı yaşandı ve 2 bin 530 dolara kadar düştü...

Konutlarda yıllık değer artışı en çok hangi illerde yaşandı?

Kovid-19'la beraber başlayan konut sektöründeki hareketlilik şu an da devam ediyor. Peki Türkiye'de konut fiyatlarında son durum ne oldu? Konutta en çok değer artışı hangi illerde yaşandı? İşte ayrıntılar...

Kripto paralar neden değer kaybediyor?

Kripto para piyasalarında değer kayıpları yaşandı. Çin'in ödemelerde kripto para işlemini yasaklamasıyla düşüşler hızlandı. Peki kripto paralar neden değer kaybediyor?

Boşandıktan sonra aile konutu şerhi konulabilir mi?

Aile konutu şerhi tapu üzerine kayıtlı olanın diğer eşe sormadan 3. şahıslara devir ve temlik etmesini engellemek amacı ile konuluyor. Peki, boşandıktan sonra aile konutu şerhi konulabilir mi?

Nazım Biçer: Bilimsel olmayan bina yıkımları can yakar!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, riskli yapıların tespiti ve yıkımı konusunda kamuoyundan gelen soru ve sorunların bu süreçle ilgili sıkıntıların yaşandığının göstergesi olduğunu söyledi .

Konutta en fazla değer kaybı Şanlıurfa'da yaşandı!

Şanlıurfa, metrekare fiyatlarının yüzde 2 düştüğü ve konutun en fazla değer kaybettiği şehir oldu. Urfalı Emlak Danışmanı Süphi Kara, Urfa'daki konut satışlarının ekonomik belirsizliklerken kaynaklandığını belirtti.

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu.

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi
Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Vural Öğer, Hakan Küçük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu. 


Öğer And HK Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- a.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş merkezi,fabrikalar ve turistik tesisler inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat...