02 / 05 / 2024

öğrenci affı kimler faydalanacak

öğrenci affı kimler faydalanacak

Öğrenci affı için TBMM’den ilk açıklama geldi. Çalışmaları başladığını duyuran AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, yakında meclise öğrenci affı ile ilgili bir teklif sunulacağını iletti. Açıklama üzerine; “2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?” sorusunu akla getirdi.

Kredi borcu olanlar dikkat! Sicil affı ile borçlarınız silinebilir!

Kredi borcu olanlara sevindirici bir haber geldi. Sicil affının sayesinde bazı kredi borçlarının silinmesi bekleniyor. Kredi borcu ödeme konusunda kara listede olan kişilerin borçları silinecek. Borçluları sevindirecek olan bu uygulama kimler için geçerli olacak? İşte sicil affı detayları…

Vergi affı paketinde kimler var? Sigorta prim borçlarını da kapsayacak mı?

Toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren vergi borcu affının geniş kapsamlı olması bekleniyor. Peki pakette kimler ve hangi borçlar yer alacak?  Kapsama girenler borç yapılandırmasını nasıl yapacak?

Başarı Teşvik Programı nedir? Öğrenci destek parasından kimler faydalanacak? 2022 Başarı Teşvik Programı...

Devlet okulunda okuyan başarılı öğrenciler için yeni destek programı geldi. Peki, Başarı Teşvik Programı nedir? Öğrenci destek parasından kimler faydalanacak? İşte 2022 Başarı Teşvik Programına ilişkin tüm detaylar...

4 milyondan fazla kişiyi ilgilendiriyor! 'Öğrenci affı'na ilişkin usul ve esaslar belirlendi! İşte detaylar…

TBMM'de kabul edilen ve 4 milyondan fazla öğrenciyi ilgilendiren öğrenci affı kimleri kapsıyor? Öğrenci affına ilişkin usul ve esaslar neler? Ayrıntılar haberimizde...

TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti

Ek gösterge ve öğrenci affına ilişkin kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre TBMM Başkanı ve milletvekillerinin emekli maaşlarının hesap şekli değişti. Cumhurbaşkanı maaşına endeksli olan yönteme Erdoğan'ın talebiyle yeni düzenleme yapıldı.

3600 ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affı TBMM’de kabul edildi! İşte detaylar…

3600 ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesini de içeren torba kanun teklifi kabul edildi. Peki düzenlemenin detayları nedir?

Memur, emekli ve öğrencinin beklediği haber geldi. Ek gösterge, emekli maaşı ve öğrenci affı Meclis’te kabul edildi

Memur, emekli ve öğrencileri yakından ilgilendiren teklifin 23 maddesi Meclis’te kabul edildi.

3600 ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesi detayları! Atatürk Kültür Merkezi'ne ek bütçeden ayrılan para belli oldu

Ek gösterge ve öğrenci affı düzenlemesini de içeren teklif TBMM Başkanlığına sunuldu. 3600 ek gösterge, çeşitli nedenlerle üniversite öğrenimi yarım kalanlara eğitime geri dönme imkanı veren öğrenci affının da yer aldığı ekonomiye ilişkin yasa teklifi detaylarında ne var?

Emekli maaş zammı memurlara 3600 ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affı çalışması TBMM'de...

Memur ve emekli maaşlarında iyileştirmeyi içeren 3600 ek gösterge ile "öğrenci affı" düzenlemesini de kapsayan ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Söz konusu yasal düzenlemeyle emekli maaşlarındaki taban sınır artacak! İşte detaylar...

Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik affından kimler yararlanabiliyor? Detaylar belli oldu!

Bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak ve bedelli askerlikten kimler yararlanacak? İşte, bedelli askerlik affının detayları…

Borcu olanlar dikkat! Vergi cezaları artırılıyor

Son dakika gelişmesi... Vergi cezalarının artırılması ve öğrenci affını içeren teklif, torba yasada yer alacak.  Öte yandan akaryakıta vergi artışı talebi de onaylanmadı.

Öğrenci affı için düğmeye basıldı: 2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?

Öğrenci affı için TBMM’den ilk açıklama geldi. Çalışmaları başladığını duyuran AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, yakında meclise öğrenci affı ile ilgili bir teklif sunulacağını iletti. Açıklama üzerine; “2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?” sorusunu akla getirdi.

Kaçak yapılara imar affı var mı?

İmar affı ile yaklaşık 13 Milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı son buluyor. Peki, kaçak yapılara imar affı var mı? İmar affından kimler yararlanabilecek?

öğrenci affı kimler faydalanacak Haberi

öğrenci affı kimler faydalanacak

Öğrenci affı yıllar sonra tekrar gündemde. Bilindiği üzere 2005, 2008, 2011, 2012 ve son olarak 2018 yıllarında öğrenci affı çıkartılmıştı. 1 milyondan fazla kişinin faydalanması beklenen öğrenci affı ile ilgili müjdeli haberi AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu verdi. TBMM’de yaptığı açıklama üzerine; 2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak? soruların yanıtları merak konusu oldu.

ÖĞRENCİ AFFI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI!

Kayıtları silinen üniversite öğrenciler için başlatılması beklenen öğrenci affı için ilk açıklama geldi. TBMM'de açıklama yapan Akbaşoğlu, eğitim hakkı sonlanan üniversite öğrencileri için af çalışması başlattıklarını duyurdu.

Öğrenci affın çıkması durumunda lisans ve yüksek lisans programlarını bitirmeden bırakan vatandaşlar, tekrardan üniversiteye dönebilecek.

ÖĞRENCİ AFFI NE ZAMAN ÇIKACAK?

TBMM’de partisi adına konuşan Akbaşoğlu, “Üniversitesi öğrencileri için af çalışması başlattık. Lisans ve doktora...