07 / 05 / 2024

Öğretmen Faik Evren Parkı

Öğretmen Faik Evren Parkı

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

İzmir Urla'ya kültür merkezi inşa edilecek!

İzmir Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa ediliyor. Bu kapsamda Urla Belediyesi'nin yaptığı ihalenin durdurulması için bölge halkı dava açtı. İşte o haber...

Urla'da Öğretmen Faik Evren Parkı için dava açıldı!

Öğretmen Faik Evren Parkı yerine kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ alt gelir grubu başvuru!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ alt gelir grubu başvuru süresi 19 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 189 konut satıyor!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 189 konut satıyor. Başvuruların 18 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlayacağı projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru dönemi 2015!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 119 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Siirt Evren Mahallesi TOKİ başvuru dönemi 2015...

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan projede 14 bin 117 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları alt gelir başvuruları devam ediyor. Satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 7 bin TL'lik peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış ilanı!

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi satış ilanı kapsamında 40 adet konut satışa çıkarılıyor. Daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlangıç gösteren projede 607 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Siirt Evren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları ne zaman?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi'nde satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 240 aya varan vade uygulanıyor. Peki Siirt Evren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları ne zaman?

TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihi!

Toplamda 40 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde 144 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi başvuru tarihi...

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları başvuru!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ Konutları başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. 3+1 dairelerin yer aldığı projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi'nde 108, 120 veya 144 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 128,47 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru 2015!

Aylık 234 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Siirt Merkez Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 70 bin 278 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Siirt Merkez Evren alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

Öğretmen Faik Evren Parkı Haberi

Öğretmen Faik Evren Parkı

İzmir'in Urla ilçesindeki Öğretmen Faik Evren Parkı'na kültür merkezi inşa edilmesi için yapılan ihalenin yürütmesinin durdurulmasına yönelik dava açıldı.


Çamlıçay Mahallesi'nde yaşayan Erol Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, parkın yıkılmaması için ihalenin yürütmesinin durdurulması için dava açtığını belirtti.


20 yıldır Çamlıçay Mahallesi'nde yaşadığını aktaran Güven, şöyle konuştu:

"Burayı park olarak biliyoruz. Burada bir emek harcanmış. Burada 25-30 senelik ağaçların kesilerek parkımızın yok olmasını istemiyoruz. Ben de bir Alevi vatandaş olarak burada bir kültür merkezi olmasını isterim ama burası bize küçük gelir. Yeterli değil. Belediyeye karşı davayı ben açtım ve sonuna kadar da arkasında duracağım. Buranın park olarak kalması için her şeyi yapacağım. Belediyenin de bunu böyle bilmesini istiyorum."


Hasan Kudu ise aslen Tuncelili ve Alevi olduğunu belirterek, içerisinde cemevi de olacak kültür merkezi için...