08 / 05 / 2024

oğulcan engin cihangir apartman

oğulcan engin cihangir apartman

Oğulcan Engin, babası ve mimar Fırat Bozfırat’la geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Fırat abi bizi fikirleriyle büyüledi. Projelerimiz çok yakında” notunu düşmüştü.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Gültekin ve Sabit Hacılarlı ortaklığında kuruldu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Biyan tarafından kuruldu.

Cihangir Camisi yenilendi!

1559 yılında Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Mimar Sinan’a yaptırılan Cihangir Camisi yenilendi...

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Urun Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Urun ve Eda Urun ortalığında kuruldu. 

oğulcan engin cihangir apartman Haberi

oğulcan engin cihangir apartman

Oğulcan Engin, babası ve mimar Fırat Bozfırat’la geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak “Fırat abi bizi fikirleriyle büyüledi. Projelerimiz çok yakında” notunu düşmüştü.


Seda Sayan, Milano’da European Shool Of Economics’te okuyan ve bu yıl mezun olacak 23 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’e Cihangir’de bina satın aldı. Sayan, Susam Sokak’ta merkezi konumdaki iki katlı binaya 12 milyon dolar ödedi. Büyük jestin altında kalmak istemeyen baba Sinan Engin de binanın restorasyonu için kesenin ağzını açtı. Engin tadilat işleri için 4 milyon dolar verdi. Oğulcan okulu bitirdikten sonra bu binada iş kuracak.



Vatan




Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Oğlu için hiçbir masraftan kaçınmayan Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin'e mezuniyet hediyesi olarak Cihangir'de 12 milyon dolara bina satın aldı. Ardından da Oğulcan'ın istediği Ferrari'yi...