oğuz şenol harvard cafe Haberi
Türkiye'ye Cafe Bistro konseptini tanıtan isimlerden Oğuz Şenol'un son girişimi olan Cafe Italiano, mezo-restoran modeliyle üç yılda 55 şube ile büyümeyi hedefliyor. Öncelik, dışarıda yemek yeme kültürünün oturduğu büyük şehirler olacak.
Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre, bu yıl restoran işletmeciliği alanında 25'inci yılını geride bırakan, 1995 yılında açtığı Harvard Cafe ile Türkiye'ye Cafe Bistro konseptini tanıtan isimlerden biri olan Oğuz Şenol'un kurduğu Cafe Italiano, franchising veriyor. Fast food ile restoran kategorileri arasında yeni bir yer edinen konsept için ara segmenti temsilen; orta anlamına gelen 'mezo' teriminin kullanıldığını anlatan Cafe Italiano Kurucusu Oğuz Şenol, "Restoranlar ya da kafeler aslında halkın farklı bir tat almak için buluştuğu kamusal alanlar. Dolayısıyla dinamikleri toplumun hareketleriyle eş güdümlü olmalı. Biz konseptimizi geliştirirken insanların satın...