11 / 05 / 2024

Oğuzhan Dağ

Oğuzhan Dağ

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Beton ve demir maliyetlerindeki artış o binaları da vurdu! Spor tesis binalarında prefabrik konteyner dönemi başladı! 

Beton ve çimento maliyetlerindeki artışlar, spor tesis binası yatırımlarını da değiştirdi.  Spor tesis binaları artık prefabrik konteyner olarak inşa edilecek.

'İstanbul'da konut arzı artacak!'

Konut sektörüne ilişkin açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılında konut arzının artacağını söylemişti. Konuyu Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş değerlendirdi. 

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çatalcam tarafından kuruldu.

Ek göstergede yeni hamle! O memurları da kapsayacak

Bir yandan toplu sözleşme görüşmeleri devam ederken, bir yandan da kapsamı genişletilerek birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi için çalışmalar devam ediyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dağ tarafından kuruldu.

Uzman isim altın ve dolar yatırımcısını uyardı! O tarihe dikkat edin!

Dolar ve altına karşı uzman isimler yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. İşte o uzman da şunları söyledi…

Multus Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Multus Yapı Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Oğuzhan Ay tarafından kuruldu.

EYT bekleyenlerin kabusu olmuştu! O konu da çözüme kavuştu! Şimdi rahat nefes alacaklar…

Son dakika haberi: EYT düzenlemesi için geri sayım devam ederken, emeklilikte yaşa takılanları sevindiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika açıklaması ile EYT bekleyenlerin işten çıkarılma korkusu da ortadan kalkmış oldu.

EYT bekleyenlerin kabusu olan o konu da çözüldü! İşte milyonları sevindirecek o düzenleme…

Son dakika haberi: EYT düzenlemesi için geri sayım sürerken, emeklilikte yaşa takılanları sevindiren kritik bir gelişme yaşandı. Gelen açıklama ile EYT bekleyen vatandaşların işten olma korkusu da ortadan kalkmış oldu.

Oğuzhan Dağ Haberi

Oğuzhan Dağ

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Şirket konusu ile ilgili olarak İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel taahhütlerde bulunmak, toplu konut elektrik ve su tesisatlı motor işleri özel bina ve apartman inşaatları, her türlü mühendislik, kontrollük, proje ve teknik müşavirlik hizmetleri yapmak, plastikten inşaat malzemeleri ve mobilya imalatı, alüminyum inşaat malzemeleri  doğrama ve pazarlama ithal ve ihraç her türlü ahşap evle ilgili aksesuarlar, yer ve duvar döşemeleri  yapmak ve yaptırmak, bu  korularla ilgili aksesuarlar, yer ve duvar döşemeleri yapmak ve yaptırmak,...