07 / 05 / 2024

Oğuzhan Kurt özgeçmiş

Oğuzhan Kurt özgeçmiş

Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt kimdir? Oğuzhan Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oğuzhan Kurt, ne zamandan beri Sinop Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

7 bin 500 TL olan ev kirası 25 bin TL'ye çıkarılabilir mi? Ev sahibi mi haklı, kiracı mı?

Girişimci Orhan Büyüktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibinin 7 bin 500 TL olan ev kirasını 25 bin TL yapmak istediğini aktardı ve "Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım bilmiyorum?" sorusunu sordu. İşte Orhan Büyüktaş'ın o paylaşımına gelen yanıtlar...

Oğuzhan Çetinsaya kimdir? İş hayatı ne zaman başladı? Hangi alanlarda rol aldı?

Oğuzhan Çetinsaya ne zaman doğdu? Hangi alanda eğitim aldı? İngiltere’de hangi konularda sertifika aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Oğuzhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen her şey...

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kaş'ta villa kiraladı!

Son dönemde çok konuşulan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin tatilleri bitmek bilmedi. Geçtiğimiz haftalarda kiraladıkları gulet tekneyle Fethiye koylarını gezen çift Kaş'ta villa kiraladı...

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aynı evde mi yaşıyor?

Oyuncu Demet Özdemir, bir süredir beraber olduğu Oğuzhan Koç ile aynı evde yaşadığı iddialarını yanıtladı. 

Kiracılar dikkat! O vergiyi ev sahibi mi ödeyecek siz mi?

1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla konutlar ile iş yerleri ve diğer şekilde kullanılan binalara ait çevre temizlik vergisi tutarları da belirlendi. İşte o rakamlar...

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzhan Gedik Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gedik tarafından kuruldu.

Lvcas Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Lvcas Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Oğuzhan Kurt özgeçmiş Haberi

Oğuzhan Kurt özgeçmiş

Oğuzhan Kurt kimdir?

Oğuzhan Kurt, 1976 yılında Ordu İli Akkuş İlçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Anadolu’nun çeşitli İllerinde tamamladı.


19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını Gebze İleri Teknoloji Enstitüsü’nde tamamladı. 


Çevre Bakanlığında Mühendis olarak Devlet Memuriyetine başladı.2004-2007 yılları arasında OKAB Orta Karadeniz Kalkınma Birliği'nde Proje Denetçisi olarak görev yaptı. Sinop Çevre ve Orman İl Müdürlüğünde Mühendis ve 2010-2011 yıllarında İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.


2011-2012 yılları arasında Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı görevini yönetti.


2012 Aralık ayından itibaren de Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.


İletişim:

Adres: ADA MAHALLESİ OKULLAR CADDESİ 

NO.31 SİNOP 

Santral :368-261 19 82 

Telefon : 368-261 95 30 

Faks : 368-261 95...