05 / 05 / 2024

öib oran sitesi ihale

öib oran sitesi ihale

Bir çok kamu kuruluşunun satışını gerçekleştiren Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bu kez kendi lojmanlarını satacak...

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Konut sitesi aidatları cep yakıyor! Zam oranı yüzde 100’ü aştı!

Konut sitesi aidatları adeta cep yakıyor. Son bir senede mega kent İstanbul’da aidatlar ortalama yüzde 77 oranında artarken, birçok ilçede ise zam oranı yüzde 100’ü aştı. 

Konut sitesi aidatlarındaki artış kira artış oranını geride bıraktı! Bu artışa inanamayacaksınız!

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’in Türkiye genelindeki 280 bin konuttan derlediği veriye göre konut sitelerindeki aidatlardaki artış oranı yüzde 51,98’e ulaştı ve %39,33 olan Haziran kira artış oranını da geride bırakmış oldu.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Site yöneticisi herkesi havaya uçuracaktı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Ulus Caddesi'nde bulunan 40 daireden oluşan 4 bloklu Oran Sitesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Topladığı aidatlara rağmen doğal gaz faturasını ödemeyen eski yöneticinin uyguladığı yöntem şaşırttı...

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları!

Mert Panorama Sitesi Göztepe fiyatları 1 milyon 650 bin liradan başlıyor. Bu yıl mayıs sonunda teslim edilecek olan Mert Panorama Göztepe projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Oran Sitesi’ndeki kamulaştırmada ihlal iddiaları kabul edilmedi!

Anayasa Mahkemesi (AYM), Ankara’nın Or-An semtindeki eski milletvekili lojmanlarının 1984’te yapımı için taşınmazları kamulaştırılan üç kişinin, mülkiyet hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruyu kabul etmedi.

www.venediksaraylari.com internet sitesi açıldı!

Viaport Venezia'nın yeni etabı Venedik Sarayları'nın www.venediksaraylari.com resmi internet sitesi açıldı. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları konut fiyatları 329 bin liradan başlayarak değişiyor. Projede yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Park Oran Sitesi'nde 733 bin liraya 3 oda 1 salon!

Ankara Park Oran Konutları'nda güncel fiyatlar 324 bin liradan başlıyor, projede yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor

Martı GYO'dan Erguvan Sitesi'nde 76 bin 500 TL'ye! 60 ay sıfır faiz ya da 360 ay yüzde 0,99 faiz!

Çerkezköy'deki Narin Park projesinin Erguvan Sitesi etabında yer alan konutların fiyatları 76 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında dileyen 60 ay faizsiz vadelendirme dileyen 360 ay yüzde 0,99'luk faiz oranıyla vadelendirmeden faydalanıyor

Park Oran ve Esinti Evler Sitesi'nde icradan konut!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Esinti Evler ve Park Oran siteleri ile Çankaya ilçesi Büyük Esat Mahallesi Uğur Mumcu sokaktaki konut ile arsa ve dükkanları toplam 6 milyon 744 bin 710,50 TL'den ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış 31 Ocak 2012 Salı günü yapılacak

öib oran sitesi ihale Haberi

öib oran sitesi ihale


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, kendisine ait 10 lojman dairesi ve 20 daireli bir lojman binasını satmaya hazırlanıyor. Halen idare personelinin kullanımındaki binalar 16-17 Nisan'da satılacak.


Açık ihale yöntemiyle satılacak Ankara'nın Çankaya ilçesi Oran Sitesi'ndeki brüt 85 metrekare ve 2+1 dairelerin tahmini bedeli 115 bin lira ile 140 bin lira arasında değişiyor. İhalede teklifler, 1000 lira ve katları şeklinde yapılacak.


Kapalı teklifle satılacak Çankaya Güvenevler Mahallesi Kuzgun Sokak'taki bin 91 metrekare arsa üzerinde bulunan 2 bodrum kat, zemin kat ve 4 normal katlı, 20 daireli lojman binasının tahmini bedeli ise 3 milyon 165 bin lira olarak belirlendi.


Satışa çıkarılan lojman daireleri ve binanın toplam tahmini satış bedeli 4 milyon 455 bin lirayı...