04 / 05 / 2024

öib osmaniye

öib osmaniye

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Osmaniye Düziçi ilçesine bağlı Haruniye mahallesinde bulunan taşınmazı için en yüksek teklif 692 bin TL ile Mahmut Çağlı'dan geldi.

ÖİB Osmaniye taşınmazı 379 bin TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Düziçi ilçesinde bulunan taşınmazına Sevim Mart'tan 379 bin TL teklif geldi.

ÖİB Osmaniye taşınmazı 692 bin TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Osmaniye Düziçi ilçesine bağlı Haruniye mahallesinde bulunan taşınmazı için en yüksek teklif 692 bin TL ile Mahmut Çağlı'dan geldi.

ÖİB Osmaniye taşınmazı 379 bin TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Düziçi ilçesinde bulunan taşınmazına Sevim Mart'tan 379 bin TL teklif geldi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları ne zaman?

Kurası 20 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap kura çekilişi kapsamında başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan bedel için 96 ay vade yapılıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuruları 24 Nisan'da başlayacak. 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan dairelerin kurayla satışa sunulduğu projede 7 bin 153 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi!

Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap'ta 256 adet konut satıyor. Daire fiyatları 71 bin 531 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Doğu Akdeniz'in yatırım üssü: Osmaniye OSB!

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

Suat Önal Osmaniye'de eğitime destek veriyor!

AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr.Suat Önal, 2015'de eğitim alanında birçok yatırım için ödenek aktarımının yapıldığını bildirdi. Önal, yaptığı açıklamada, bu yılda da her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi sürüyor. Konya'da inşa edilen Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahası hizmete açıldı. Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında ise sona yaklaşıldı

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Osmaniye İl Özel İdaresi'nden 21.6 milyon TL'ye 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Osmaniye'de bulunan 3 arsa satışa çıktı. İhalesi, 27 Mart 2015 günü saat 14:00'de yapılacak.

Osmaniye Merkez'de 21.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Osmaniye İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından 3 tane arsanın satışı 27 Mart 2015 Cuma günü 21 milyon 620 bin TL'ye ihale edilecek.

öib osmaniye Haberi

öib osmaniye

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

Tarih         : 4/5/2015

Karar No  : 2015/ÖİB-K-33


Konu         : Taşınmaz Satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca;


1- Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK)’nun 1/6/2010 tarih, 2010/31 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Maliye Hazinesi (Hazine) adına kayıtlı Osmaniye ili, Düziçi ilçesi, Haruniye mahallesi, 3842 parsel numaralı taşınmazın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda İhale Komisyonunca;

• “Hazine adına kayıtlı, Osmaniye/Düziçi Haruniye Mahallesi, 3842 Parsel Numaralı Taşınmazın; 692.000.- (Altıyüzdoksanikibin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Selahattin BABAOĞLU’na İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Selahattin BABAOĞLU’nun sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine, 685.000.- (Altıyüzseksenbeşbin) Türk Lirası bedelle ikinci teklifi veren Mahmut...