11 / 05 / 2024

Okan Adem Argüder

Okan Adem Argüder

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Adem Argüder tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

İki evi olan engelli emlak vergisi öder mi?

Engellilerin indirimli emlak vergisi oranından yararlanabilmesi için herhangi bir gelirinin olmaması gerekiyor. Peki iki evi olan engelli emlak vergisi öder mi? İşte engellilerin emlak vergisi muafiyet şartları..

Geliri olmayan emlak vergisi öder mi?

Sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabilmek için gerekli koşulları taşıyor olmak ve bunu bağlı olunan belediyeye bildirmek gerekiyor. Peki, geliri olmayan emlak vergisi öder mi? İşte yanıtı..

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Asansör bakım giderlerini kiracı mı öder?

Apartmanda asansörün, güvenli ve işletme yönünden uygun şekilde çalıştığının tespiti için yılda en az bir kere bina sorumlusu tarafından yıllık kontrol ve bakım yaptırılması gerekiyor. Peki asansör bakım giderlerini kiracı mı öder?

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu!

İzmir Demir Çelik Sanayi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Remzi Okan Gökdemir İzmir Demir Çelik yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi oldu.

İrfan Şen: Maketler satışın temel argümanı oldu!

Mimari maket alanında uzmanlaşmış olan 4. Boyut Maket Tasarım'ın Genel Müdürü İrfan Şen maketin projelerin satışlarında üstlendiği rolünü Habertürk Gazetesi'ne anlattı. Maketler satışın temel argümanı oldu...

İntifa hakkı sahibi emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi uygulamaları kapsamında bazı mesken sahipleri vergi ödemelerinden muaf tutuluyor. Peki, intifa hakkı sahibi emlak vergisi öder mi? Emlak vergisinden muaf tutulur mu? İşte yanıtı..

Eşi çalışan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi kapsamında yalnız tek meskene sahip gayrimenkul sahipleri için sıfır oranlı emlak vergisi avantajı bulunuyor. Peki, eşi çalışan ev hanımı emlak vergisi öder mi? İşte ev hanımlarının emlak vergisi muafiyeti...

Çalışan emekli engelliler emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisinde tek meskene sahip taşınmaz mal sahipleri bazı şartlar dahilinde sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabiliyor. Buna göre çalışan emekli engelliler emlak vergisi öder mi?

Engelliler emekli olduktan sonra konut vergisi öder mi?

EMLAK Vergisi uygulamasında, engellilerin durumu farklı. Engelliler emekli olduktan sonra konut vergisi öder mi? İşte Hürriyet Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot bugünkü yazında bu soruyu cevapladı. İşte o yazı...

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Evini satanlar emlak vergisi öder mi?

Evin satıldığı sene emlak vergisini kim öder? Evini satanlar sattıkları yıl emlak vergisi öder mi? İşte emlak vergisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı bu haberde...

Okan Adem Argüder Haberi

Okan Adem Argüder

Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Adem Argüder tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyüğ dinlenme evleri termal istasyonu plaj hastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları gibi konaklama dinlenme gezme eğlence yiyecek ve içecek yerleri ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lake Side Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Boyalık Köyü, Durusu Park Caddesi,...