17 / 05 / 2024

okan inşaat gayrimenkulleri

okan inşaat gayrimenkulleri

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Okan İnşaat, Miami'de 18.1 milyon dolara yer aldı!

Miami'de bulunan tarihi Merkez Baptist Kilisesi yanındaki park alanının bir bölümü 18.1 milyon dolar karşılığında İstanbul merkezli Okan Grup tarafından satın alındı. Firma, 37 bin 500 metrekare büyüklüğündeki alana çok amaçlı bir inşaat yapacak.

TMSF'ye devredilen inşaat şirketlerine ait 3 bini aşkın gayrimenkul satılacak!

TASARRUF Mevduatı ve Sigorta Fonu (TMSF), 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait gayrimenkulleri satışa çıkarıyor.

Kayyum atanan inşaat şirketlerine ait konutlar satışa çıkıyor!

TMSF’nin kayyum olarak atandığı inşaat şirketlerine ait konut ve ofisler ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gayrimenkulleri açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Mersin'de inşaat atıkları temizlendi!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen inşaat atıklarını ve çöpleri bir haftada temizledi.

Okan İnşaat'ın iflasının kapanmasına karar verildi!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Okan İnşaat İthalat İhracat A.şž'nin iflasının kapanmasını duyurdu. Okan İnşaat 50. sokak nı:15 Yenimahallesi Ankara adresinde yer alıyor

Okan İnşaat'tan Kazakistan'a 268 yataklı hastane!

Okan grubu şirketlerinden Okan İnşaat'ın, Kazakistan'ın başkenti Astana'da yaptığı Acil Yardım Hastenesi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in katılımıyla hizmete açıldı

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

okan inşaat gayrimenkulleri Haberi

okan inşaat gayrimenkulleri

Satışta Türk firmasını Engin Yergin ve Common Capital Partners'tan Steven Brodsky temsil ederken, Kilise kanadında Global Investments Reality'den Joel Rodriguez hazır bulundu. 


Florida Business Journal'e konuşan Yergin, 37 bin 500 metrekarelik alan için yaklaşık 305 metre uzunluğunda bina ve 1.3 milyon metrekarelik de ofis, mağaza, otel ve daire alanı için imar imkânı olduğunu belirtti. 


Yergin, lokasyonun geleceğin merkez üssü olarak değerlendirildiğini ve 11 hektar büyüklüğündeki Miami Worldcenter'ın hemen güneyinde olduğu belirtti.


Öte yandan, Türk yatırımcıların Kuzey Miami Bulvarı'nda bulunan neo-klasik tarzdaki ulusal tarihi mekanlar listesine kayıtlı kiliseyi almadığına, sadece yanında bulunan park alanının satın alındığına dikkat çekildi.


Okan İnşaat, faaliyetlerini 1972 yılında kurulan Okan Holding'in çatısı altında sürdürüyor. Okan Holding, dış ticaret, gıda, tekstil, turizm sektörlerinde yatırımlar...