15 / 05 / 2024

Okan Peyzaj Metal İnşaat şirketi adres

Okan Peyzaj Metal İnşaat şirketi adres

Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Okan Polat tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur1453 İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Temizlik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Bilgin tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nonetem İnşaat Metal Demir Çelik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Alkan tarafından kuruldu.

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilova Grup İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Tümay Keskin tarafından kuruldu.

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazdağ İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Recep Oğuzhan Karakozu tarafından kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekefe İnşaat Metal Peyzaj Tekstil Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İpek Efetürk tarafından kuruldu.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

Okan Peyzaj Metal İnşaat şirketi adres Haberi

Okan Peyzaj Metal İnşaat şirketi adres


Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Okan Polat tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.


Okan Peyzaj Metal İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

A-İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...