19 / 05 / 2024

Okan Tuna

Okan Tuna

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Mehmet Esat Yüce, Okan Tuna ortaklığında kuruldu.

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Okan Süha Yıldırım, 24 Gayrimenkul’ün İş Geliştirme’den sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Yıldırım, Hollanda merkezli Liftinstuut Solutions B.V. şirketinde Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam ediyor.

Azim Tuna: Eskişehir Stadı, Timsah Arena'yı örnek alacak!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadyum'unda incelemelerde bulundu.

Demet Akalın ile Okan Kurt çifti Hadımköy'e taşınıyor!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Burcu Esmersoy, Tuna Aksu'nun evine taşındı!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy, yaz başından beri birliktelik yaşadığı sevgilisi Tuna Aksu’nun Nişantaşı'ndaki evine taşındı.

Okan Ünaldı, 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi'ne katıldı!

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding’in Mali İşler Direktörü Okan Ünaldı, Eduplus tarafından düzenlenen 3. Mali İşler ve Finans Yöneticileri Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı.

Piramit Okan Koç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Okan Koç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi, Şehit Engin Mayın Sokak'ta kuruldu.

Azim Tuna Porsuk Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, şehrin çeşitli bölgelerinde inşaatı devam eden spor tesislerine giderek incelemelerde bulundu. Tuna Porsuk'ta yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaatını inceledi.

Demet Akalın ve Okan Kurt Avrupa Yakası'nda ev arıyor!

Beykoz Acarkent'te tripleks bir evde oturan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt bugünlerde Avrupa Yakası'nda ev arıyor. Taşınma işini üzerine alan Akalın, havalar soğumadan uygun bir ev için şimdilerde emlakçıları dolaşıyor.

Öz Tuna Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tuna Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Eken ve Tülay Demirtaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Silahtarağa Mahallesi'nde kuruldu.

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şakir şişek ve Özlem Şişek tarafından 500 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Okan Üniversitesi Tuzla'da Tıp fakültesi hastanesi kuruyor!

Miami'de Okan International University ile eğitimde bir atak yapan Okan Üniversitesi, şimdi de Tuzla'da tıp fakültesi hastanesi kuruyor. 50 bin metrekarelik bir alana sahip olacak tam teşekküllü Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olacak.

Raif Tuna Konağı'nda restorasyon sürüyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki iki katlı Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor. İşte ayrıntılar...

Gümüşhane Raif Tuna Konağı restore ediliyor!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor.

Okan Tuna Haberi

Okan Tuna

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te,  Mehmet Esat Yüce, Okan Tuna ortaklığında kuruldu.


Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Yurtiçi ve yurt dışı her türlü Gayrimenkul Alım,Satım Kiraya verilmesi.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.  2 -Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlar...