06 / 05 / 2024

Okan Turan Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi

Okan Turan Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oktu Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Okan Turan tarafından kuruldu.

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi!

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan inşaat sektörüne girdi. Turan,12 milyon 500 bin TL sermaye bedeliyle bugün AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'ni kurdu.

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Okan Turan tarafından 12 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arda Turan'dan kardeşine yalı jesti!

Barcelona’da oynayan Futbolcu Arda Turan, kardeşi Okan Turan için aylık 15 bin TL’ye Rumeli Hisarı sırtlarında Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiraladı. futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödedi.

Bayturan Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bayturan Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Okan Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Okan Turan Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi Haberi

Okan Turan Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi

İspanyol devi Barcelona’da top koşturan Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan bugün inşaat şirketi kurdu. İsmi AOT Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi olan firmanın sermaye bedeli ise 12 milyon 500 bin TL. Şirketin temel amacı ise konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ve satmak.


Arda Turan, daha önce İstanbul’daki tüm ticari işlerini takip etmesi için Okan Turan'a şehrin göbeğinde ev tutmuştu. Rumeli Hisarı sırtlarında, aylık 15 bin TL’den Boğaz’a nazır bir yalı dairesi kiralayan yıldız futbolcu, bir yıllık kirayı da peşin ödemişti.  Okan Turan ise şu sıralar,  ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alıyor. 





İşte Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi'nin tüm detayları; 

Aot Yapı İnşaat Turizm Anonim Şirketi 12 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Okan Turan tarafından kuruldu. 


Aot...