07 / 07 / 2024

Okan Üniversitesi hastane

Okan Üniversitesi hastane

Son dönemde tıp ve diş hekimliği eğitimine ağırlık veren Okan Üniversitesi, 30 milyon dolarlık yatırım planlıyor. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, "Hastane de kuracağız" dedi...

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 9 Şubat 2023!

İstanbul Okan Üniversitesi 49 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 9 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Türkiye’nin depremle büyük imtihanı!

Maden Yüksek Mühendisi Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kahriman, Silivrideki 5,8 şiddetinde meydana gelen depremle ilgili makale kaleme aldı. İ şte Kahriman’ın makalesi...

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi açıldı!

Okan Üniversitesi, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı..

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Okan Üniversitesi hastane Haberi

Okan Üniversitesi hastane

15'inci yılında 15 bin öğrenciye ulaşmayı planlayan Okan, 'İş yaşamına en yakın üniversite' vizyonuyla öğrencilerine iş dünyasının kapılarını aralıyor. Sağlık alanında başladığı yatırımlarına tıp ve diş hekimliği fakülteleriyle hız verdiklerini belirten Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, dünya standartlarında sağlıkçılar yetiştirdiklerini söyledi. 


HASTANE YAPACAĞIZ 

Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri'ne 30 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden Okan, hastane de inşa edeceklerini vurguladı. Okan, "Bu yıl Pilotaj Bölümü'nü de açacağız. Havacılık sektörü, hem ülkemizde hem dünyada yükselen alanlardan biri. Bu bölüme, öğrenci almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


ÇALIŞIRKEN İŞ BULUYOR 

Sanayi işbirliğine önem verdiklerini anlatan Bekir Okan, Kariyer Merkezi aracılığıyla bini aşkın şirketin bilgi ağına dahil olduğunu belirtti. İş ve staj sorunu olmadığını vurgulayan Okan şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz daha mezun olmadan işe giriyor. Hedefimiz...