05 / 05 / 2024

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencileri

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencileri

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan İnce Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okan İnce tarafından kuruldu.

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Mıhcı Mimarlık Restorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Okan Mıhcı tarafından kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Mof Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mof Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşkara tarafından kuruldu.

Ankara'da BETONART Mimarlık Yaz Okulu başladı! 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen mimarlık öğrencileri BETONART Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde buluştu.

Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Üniversitesi iş birliği ile Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Forumu düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Betonart Mimarlık Yaz Okulu 27 Temmuz'da başlayacak! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından hayata geçirilen Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 18’incisi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. 

Freotech Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Freotech Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Özgür tarafından kuruldu...

Granada Mimarlık Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granada Mimarlık Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Ulubaş tarafından kuruldu.

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü dijital çağa geçti!

Arel Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nün dijital çağa geçiş kapsamında hayata geçirdiği Sanal Deneyim Tasarım Laboratuvarı'nın tanıtımı yapıldı.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencileri Haberi

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencileri

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. Çoğunluğu 1. sınıf öğrencilerine ait toplam 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunulurken Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda toplanan öğrencilere TAK Kartal tasarım grubu bir sunum yaparak Kartal’da yapılan projeleri anlattı. TAK Kartal Tasarım grubunun son günlerde üzerinde hummalı bir çalışma yürüttüğü 'Mahalle Eylem Planı’nın ve TAK’ın gerçekleştirdiği diğer projelerin anlatıldığı sunumda öğrencilere, TAK Kartal’da staj yapabilecekleri konusunda da bilgi verildi. Birbirinden yaratıcı mimari fikir ve tasarımların yer aldığı sergi, 27 Mayıs'a kadar açık kalacak.


Kartal Belediyesi Meclisi fuaye salonu, geleceğin mimarlarının ilk eserlerine ev sahipliği yaptı. Okan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin yıl sonu final projeleri ile hocalarının karşısına çıktığı sergide birbirinden yaratıcı fikirler yer...