07 / 07 / 2024

Okan Üniversitesi yatırım

Okan Üniversitesi yatırım

Son dönemde tıp ve diş hekimliği eğitimine ağırlık veren Okan Üniversitesi, 30 milyon dolarlık yatırım planlıyor. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, "Hastane de kuracağız" dedi...

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ile Euro’nun 20 yıl sonra eşit seviyeye gelmesini değerlendiren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Başlevent, Euro’ya yatırım yapanların neden kaybettiğini açıkladı.

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Modanlı ve Okan Sökesoğlu tarafından kuruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archeo Turizm Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil    Şekeral ve Okan  Sertoğlu ortaklığında kuruldu. 

Okan Holding yatırımlarda rotayı Batı'ya çevirdi!

Türkiye’nin duayen iş insanlarından Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan yaptığı açıklamada yaşanan belirsizlikler nedeniyle yatırım ortamının olmadığını ama Türkiye'nin her şeye rağmen umutsuz olmaması gerektiğini belirtti.

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

Okan Üniversitesi Tuzla'da diş hastanesi açacak!

Yaklaşık 18 yıldır yüksek öğretim hizmeti veren Okan Üniversitesi, Eylül ayında Tuzla’da bir diş hastanesinin açılışını yapacak. Üniversite Başkanı Okan, hastanenin yatırım tutarının 25 milyon dolar olduğunu söyledi.

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

Yüksek faiz yatırımı engelliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Uludağ Üniversitesi İktisat Topluluğu’nun düzenlediği ‘Youth Economic Forum 17’ye katıldı. Konuşma yapan Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirtti.

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestrust Mimarlık Harita İmar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Selvi ve AL Jasem Walled Ibrahım J ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Çukurova Üniversitesi’ne 160 milyonluk sağlık yatırımı!

Çukurova Üniversitesi’ne 160 milyon TL değerinde Balcalı Hastanesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binası ile 12 yatırımın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyonluk yol yatırımı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Muradiye-Celal Bayar Üniversitesi Kampüs yolunda 5 milyonluk yatırım yaparak bölünmüş yol, köprü ve istinat duvarının çalışmalarına ağırlık verdi.

Okan Üniversitesi yatırım Haberi

Okan Üniversitesi yatırım

15'inci yılında 15 bin öğrenciye ulaşmayı planlayan Okan, 'İş yaşamına en yakın üniversite' vizyonuyla öğrencilerine iş dünyasının kapılarını aralıyor. Sağlık alanında başladığı yatırımlarına tıp ve diş hekimliği fakülteleriyle hız verdiklerini belirten Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, dünya standartlarında sağlıkçılar yetiştirdiklerini söyledi. 


HASTANE YAPACAĞIZ 

Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri'ne 30 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını ifade eden Okan, hastane de inşa edeceklerini vurguladı. Okan, "Bu yıl Pilotaj Bölümü'nü de açacağız. Havacılık sektörü, hem ülkemizde hem dünyada yükselen alanlardan biri. Bu bölüme, öğrenci almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


ÇALIŞIRKEN İŞ BULUYOR 

Sanayi işbirliğine önem verdiklerini anlatan Bekir Okan, Kariyer Merkezi aracılığıyla bini aşkın şirketin bilgi ağına dahil olduğunu belirtti. İş ve staj sorunu olmadığını vurgulayan Okan şöyle konuştu: "Öğrencilerimiz daha mezun olmadan işe giriyor. Hedefimiz...