29 / 04 / 2024

Okay memiş kim

Okay memiş kim

Erzurum'un İspir ilçesinde bulunan ve asırlardır insanların yaşadığı tarihi Sırakonaklar'ın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.  

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

AFAD Başkanı duyurdu: 42 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AFAD Başkanı Okay Memiş, inşası devam eden 200 bin konuttan 42 bin 46'i hak sahiplerine yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Ayrıca Okay Memiş, 337 bin 204 haneye kira yardımı yapıldığını açıkladı.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Okay Memiş: Palandöken'e bisiklet parkuru yapmayı hedefliyoruz!

Erzurum Valisi Memiş, "Hedefimiz Palandöken'i biraz daha dizayn edip orada bütün vatandaşlarımıza açık bir bisiklet parkuru yapmak." ifadelerini kullandı...

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Zigana Tüneli'nde çift tüpte yüzde 41 seviyesine ulaşıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş Zigana Tüneli çalışmalarını yerinde inceledi. Memiş, tünelde çift tüpte yüzde 41 seviyesine ulaşıldığını ifade etti.  

Zigana Tüneli'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Gümüşhane’de 2017 yılı 3.dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Okay Memiş’in başkanlığında yapıldı. Vali Memiş, Zigana tünelinin yüzde 25 oranında tamamlandığını açıkladı.

Kürtün Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kürtün Belediyesi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Süleymaniye Kayak Merkezi 20 milyona mal olacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya yapılması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile kentte önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Okay memiş kim Haberi

Okay memiş kim

Erzurum İspir'de yer alan tarihi konakların turizme kazandırılması hedefleniyor.  Asırlık konakların yer aldığı mahallede, yerli ve yabancı doğaseverlerin dağ yürüyüşü, kamp ve bisiklet turu gibi doğa sporlarının yapılabilmesi için çalışma başlatıldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, konakların butik otele çevrilmesi amaçlanan çalışma kapsamında, Erzurum Valisi Okay Memiş ve beraberindeki uzman ekipler, mahallede inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Memiş yaptığı açıklamada, mahallenin muhteşem coğrafyaya ve tarihi mirasa sahip olduğunu söyledi.

Mahallenin Anadolu'nun birçok medeniyete ev sahipliği yaptığının göstergesi olduğunu söyleyen Memiş şöyle konuştu: "Mahallede, Türk ve Müslüman ahaliyle beraber yaşamış diğer kültürleri de rahatlıkla görebilirsiniz. Şu anda Karadeniz Bölgesi'ndeyiz. Erzurum'un kuzey kesiminin çoğu Doğu Karadeniz sınırları içerisindedir. Bizi burada Karadeniz iklimi, coğrafyası ve bitki örtüsü karşıladı."

Amaçlarının turizmden gelir elde etmek olduğunu belirten Memiş, şunları...