23 / 07 / 2024

Okçular Tekkesi okçuluk merkezi

Okçular Tekkesi okçuluk merkezi

Osmanlı Devleti zamanından kalma tarihi Okçular Tekkesi yeniden inşa edildi. Tekke yarın hizmete açılacak...

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! Turşuluk biber 29,90 TL’ye, yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta başlayan indirim kampanyası dalga dalga büyüyor. Buna göre, turşuluk biber 29,90 TL’ye, Asperox yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Kayseri'ye Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Okçuluk ve Geleneksel Sporlar Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

İBB’den 7.3 milyon TL’ye okçuluk müzesi!

İnşaatına başlanan Beyoğlu Okçuluk Müzesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesinden 7.3 milyon TL çıkacak. 

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda okçuluk müzesi inşa edilecek. Müzenin ihalesi 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bizim Mahalle'de at binip ok atacaklar!

Emlak Konut GYO'nun 1.8 milyar liraya iki yıl önce aldığı Halkalı’daki arazi üzerinde Bizim Mahalle adlı projeyi geliştirmişti. 960 bin metrekarelik arazinin bir bölümü Okçular Vakfı’na tahsis edildi.

Pendik’e 50 dönümlük spor köyü geliyor!

Pendik Belediyesi Çamlık Mahallesi’nde 50 dönümlük alana, içerisinde atletizmin çeşitli branşlarının yapılabileceği pistler, okçuluk alanı, tenis kortları ve futbol sahasının yer alacağı bir Spor Köyü hayata geçirecek.

Ankara'ya Okçuluk Spor Tesisi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil enerji kullanımını yaygınlaştırıyor, büyükşehir Çayyolu'nda yapımına başlanacak “Okçuluk Spor Tesisi”nde yeşil enerji uygulaması yapacak.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Okçular Tekkesi okçuluk merkezi Haberi

Okçular Tekkesi okçuluk merkezi
Osmanlı Padişahı Sultan 2. Bayezid Han tarafından yaptırılan ve tarihin bilinen en eski okçuluk kulübü Okmeydanı Okçular Tekkesi aslına uygun olarak yeniden inşa edildi. Gençlere ata sporları ile ilgile eğitim verecek olan Okçular Tekkesi yarın hizmete...