06 / 05 / 2024

Okmeydanı Champs ElyseesŞanzelize

Okmeydanı Champs ElyseesŞanzelize

Çevre Bakanlığı Kasımpaşa ve Okmeydanı’nda 6 mahalleyi ‘riskli alan’ ilan etti. 80 bin kişinin yaşadığı mahallelerde Beyoğlu Belediyesi’nin ‘Champs- ElyseesŞanzelize’ projesi hayata geçirilecek

Okmeydanı kentsel dönüşüm planları durduruldu!

Okmeydanı’nı Paris’in ünlü caddesi Şanzelize’ye dönüştürmek için hazırlanan kentsel dönüşüm planları durduruldu. 

Okmeydanı Şanzelize Projesi'nin yürütmesi durduruldu!

İstanbul 3. İdare Mahkemesi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın “Okmeydanı’nı Şanzelize yapacağız” dediği projeye ilişkin kentsel dönüşüm planının yürütmesini durdurdu.

Okmeydanı'nda riskli alan imar planlarına itiraz!

Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Okmeydanı Tarihi Sit Alanları Koruma Amaçlı Etkileşim Geçiş Sahasına ilişkin onaylanan imar planına dün itiraz etti.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında “Yeni Okmeydanı için adım adım yürüyoruz. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı herkesin yaşamak isteyeceği bir semt olacak.“ diye konuştu.

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi kültür tesisi olacak!

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Ruhsatı Beyoğlu Belediyesi’nde olan yapı kültür tesisi olacak!

Okmeydanı kentsel dönüşümüne yoğun ilgi!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili sorularını yanıtlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hey şey en başta planladığımız gibi ilerliyor.” ifadesinde bulundu.

Okmeydanı İstanbul’un en nadide muhitlerinden birisi olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Alucralıların düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine katıldı.Demircan, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm için startı verdiklerini belirtti.

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaşıldı!

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Bursa FSM Bulvarı, Şanzelize oluyor!

Bursa’nın en prestijli caddelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gerçekleştireceği revizyonla ‘Şanzelize’ benzeri görüntüye kavuşacak.

Okmeydanı’nda dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Projesi’nin bölgeye katma değer katacağını belirterek, “Ada ada insanlarla karşılıklı anlaşma aşamasındayız. İlk adamızı birkaç ay içinde bitirsek, 2 sene sonra projenin ilk bölümünü bitirmiş oluruz” dedi.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Okmeydanı Champs ElyseesŞanzelize Haberi

Okmeydanı Champs ElyseesŞanzelize

Çevre Bakanlığı Kasımpaşa ve Okmeydanı’nda 6 mahalleyi ‘riskli alan’ ilan etti. 80 bin kişinin yaşadığı mahallelerde Beyoğlu Belediyesi’nin ‘Champs- ElyseesŞanzelize’ projesi hayata geçirilecek



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu, İstanbul'un Beyoğlu ilçesi sınırları içindeki Kasımpaşa ve Okmeydanı'nda 6 mahalleyi 'riskli alan' ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde 1 milyon 650 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm startı verilecek. Yaklaşık 80 bin kişinin yaşadığı mahallelerde Beyoğlu Belediyesi'nin hazırladığı 'Champs-ElyseesŞanzelize' projesi hayata geçirilecek. Beyoğlu ilçesindeki Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerindeki bazı yerlerin riskli alan ilan edilmesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun'un 2. maddesi ve ek 1. maddelerine göre...