04 / 05 / 2024

okmeydanı elmas yetkin apartmanı

okmeydanı elmas yetkin apartmanı

Okmeydanı'nda hayata geçirilen Elmas Yetkin Apartmanı projesinde tüm daireler satıldı. Projede toplam 21 adet daire yer alıyor

Okmeydanı'nda tapu verme süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı'nda tapuların yüzde 25 'inin verildiğini belirterek tapu verme süreci hızlandı. Bu yıl içerisinde tapuların yarısını vermeyi hedefliyoruz, dedi.

Okmeydanı imar planları iptal edildi!

İstanbul 6. İdare Mahkemesi, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000’lik planları oy birliği ile iptal etti...

1982 yılında Okmeydanı'nda Vakıflar'a ait arazi üzerine 6 mahalle kurulmuş!

Vakıflar'a Fatih'ten kalan Okmeydanı'ndaki bin 230 dönüm arazi üzerinde 6 mahalle kurulmuş. 1960'lı yıllarda başlayan gecekondulaşma sonrası yerleşenlere, politikacıların gösterdiği hoşgörü bugünkü Okmeydanı'nın oluşmasını sağlamış.

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Okmeydanı İstanbul'un en değerli merkezlerinden biri olacak!

Okmeydanı Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne açılan Türk Hava Yolları Acentesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Eskiden, Okmeydanı’nda oturan insanlar buralara çivi çakılamaz, satalım gidelim diye düşünüyordu." dedi..

Okmeydanı bölgesinde dönüşüm ne zaman olacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Fetihtepe Semt Konağı'nda düzenlenen Halk Meclisi'ne katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi, vatandaşların merak ettiği konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor. Peki Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman tamamlanacak?

1978 yılında Okmeydanı'nda spor tesisi inşa edilecekmiş!

1978 yılında Okmeydanı'nda 165 bin metrekare alan üzerinde spor tesisleri inşa edilecekmiş. Tesislerin yapılacağı arsanın gecekonducular tarafından yağmalanmasını önlemek için de arsanın sınırları hendek kazılarak belirlenmiş.

Altan Elmas'tan yeni şirket!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas'la Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 50 bin TL'lik sermaye bedeliyle kurdu...

Dandin İnşaattan Kayseri' ye 3 yeni proje! Elmas Konakları!

Dandin İnşaat tarafından hayat geçirilen Elmas Konakları projesi 3 etaptan oluşuyor. Yeni hayata geçecek olan projeler 2016 yılına kadar teslim edilmesi bekleniyor. Proje Kayseri' de yükseliyor.

1973 yılında Okmeydanı gecekondularına tapu verilecekmiş!

1973 yılında Devlet Bakanı İsmail Hakkı Tekinel, Okmeydanı gecekondularında incelemelerde bulunmuş. Bakan, Vakıf arazisi üzerinde gecekondu yapmış olan vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, tapularının yıl içinde verileceğini söylemiş.

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı!

Okmeydanı'nda tapular dağıtıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, şunları belirtti: '11 yıldır sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda vatandaşlar imar hakkı olan tapularını almaya hak kazandı' dedi.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

okmeydanı elmas yetkin apartmanı Haberi

okmeydanı elmas yetkin apartmanı

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks tipinde 21 adet konuttan meydana gelen Elmas Yetkin Apartmanı projesinde tüm daireler satıldı ve satışlar tamamlandı. Elmas Yapı tarafından inşa edilen Elmas Yetkin Apartmanı projesi 5 katlı tek blok halinde yükseliyor. 


Dış cephe mantolaması yapılan Elmas Yetkin Apartmanı projesinde mimari projesine uygun akrilik esası su geçirimsiz elastik dış cephe boyası kullanıldı. Projede doğalgaz kombili ısıtma sistemi ve sıcak su sistemi kullanılıyor. Konutlarda döşemeden dağılımlı ısıtma tesisatı ve panel radyatörle ısınma sağlanıyor. Daire teslimleri ankastre mutfak ürünleri ve davlumbaz ile yapıldı.


Elmas Yetkin Apartmanı'nda her dairede 2 adet harici hat telefon girişi, salon, mutfak ve odalarda TV ve Telefon tesisatı, uydu yayınına uygun...