15 / 05 / 2024

Okmeydanı Talatpaşa

Okmeydanı Talatpaşa

Talatpaşa Mahallesi ile Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Talatpaşa Köprüsü'nün ayaklarının, yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun, 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü'ü yenilendi...

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

O ilde 2 adet arsa 3 taksitle satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! İhalesi 2 Şubat'ta...

Konya ili Ereğli Belediyesi, Konya Ereğli'de Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi açıldı!

Çelik Çini Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okmeydanı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 136 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çelik tarafından açıldı.

Mari Vadi Evleri geliyor! Yeni proje!

Mari Yapı tarafından Kağıthane Talatpaşa'da hayata getirilen Mari Vadi Evleri kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar başladı. Proje dahilinde 480 bağımsız birim bulunuyor. 

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi Van Blokları’ndan başladı!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesinin birinci etap startı Van Blokları’ndan verildi. 2 milyon 300 bin metrekare yeni yapı yapacaklarını belirten Başkan Demircan, “Buranın yüzde 80'ini vatandaşa veriyoruz'' dedi.

Kağıthane Talatpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi'ndeli bir kısım tescilli alan için imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Okmeydanı dönüşüm projesi MIPIM'e damga vurdu!

Beyoğlu, 25 yatırımcı ve 25 proje ile katıldığı MIPIM 2018 Gayrimenkul Fuarı’nda yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Beyoğlu Belediyesi tarafından Okmeydanı’nı yeniden inşa etmek için hayata geçirilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi fuarın en çok ilgi gören projelerinden oldu.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Okmeydanı Talatpaşa Haberi

Okmeydanı Talatpaşa

İstanbul E-5 (D-100) karayolu üzerindeki 40 yıllık köprü, karayolu ve metrobüs hattındaki trafiği aksatmamak için taşınarak yıkılmıştı, istanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan ve Türkiye'de ilk defa denenen bu sistem ile köprü, ayaklarına monte edilen kaldırıcı pistonlar ile havaya kaldırıldı. Daha sonra çelik yapı taşıyıcı iskeleler, vinç ve çekicilerle taşındı. 

Bu çalışma ile hem Okmeydanı Çağlayan arasındaki E-5 karayolu 4 şeride çıkarıldı hem de köprü depreme dayanıklı hale getirildi. Ayrıca Talatpaşa Köprüsü'nden Metrobüs istasyonuna yaya erişimleri de yeniden düzenlenerek yaya yolu genişlikleri artırıldı. Bir süre sonra özürlülerin de metrobüse erişimi asansörle sağlanacak. 


Dokuz...