04 / 10 / 2024

Okşan Elif Karakurt

Okşan Elif Karakurt

Çelebioğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nusret Çelebioğlu, Okşan Elif Karakurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz tarihinde kuruldu

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 28 Şubat ile 17 Mart arasındaki market fiyatlarını değerlendirdi. Ramazan öncesi gıdada zam yağmuru! Fiyatı en çok yükselen ürünler tek tek açıklandı! Lahana, limon, soğan...

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

EYT düzenlemesine binlerce çalışanı ilgilendiren ve çok merak edilen o madde konulacak mı?

Posta Gazetesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Ekrem Sarısu okuyucularından gelen çok önemli bir soruyu yanıtladı. Sarısu EYT düzenlemesine kamuda çalışan binlerce kişinin çalışma hayatını düzenleyecek bir madde konulması gerektiğini ifade etti.

Şok market üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor! İşte kampanya detayları...

Şok marketler zinciri Cepte Şok uygulaması üzerinden üniversitelilere anında 25 TL hediye ediyor. İşte kampanya detayları..

Asgari ücret zammı için Erdoğan "Çok farklı olacak" dedi, oran hemen yükseldi 

Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika haberleri geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çok daha farklı bir hazırlığın içindeyiz" açıklaması sonrası kulisler yeniden canlandı. İşte tüm detaylar...

Yatırım Uzmanı Doğan'dan şok uyarı: Çok can yakabilir

Her gün yeni bir rekora imza atan Borsa İstanbul'da 2020'ye benzer bir hareketin söz konusu olduğunu belirten Yatırım Danışmanı Üzeyir Doğan, "çok canlar yanabilir" dedi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül depremi! Bu maaşları duyan şok oldu! Şu an rakamlara bakın! 

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammından sonra, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine de zam geldi. Bu maaşları duyan şok oldu. Şu an rakamlara bakın!

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen otomobillerden biri olan Mini Cooper Clubman Temmuz ayı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman fiyatları kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Oto pilot sisteme sahip araçların içinde en çok kazaya karışan marka belli oldu

Günümüzde otomobillerdeki otonom destek sistemleri araçların güvenli sürüşlerine katkı olarak donanımlara eklense de kazalara engel olamıyor. ABD'de oto pilot sisteme sahip araçlar içinde kazaya en çok karışan otomobil markası belli oldu.

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Okşan Elif Karakurt Haberi

Okşan Elif Karakurt

Çelebioğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nusret Çelebioğlu, Okşan Elif Karakurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Çelebioğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çelebioğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Hilmipaşa Caddesi, No:6 A Blok...