29 / 04 / 2024

okul kantini ihalesi

okul kantini ihalesi

AESOB ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısında buluşan kantinciler kiralardan dertli. 

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Boyabat'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop ilinin Boyabat ilçesinde 16 derslikli okul hayata geçirecek.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya okul yatırımları için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ergene'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

okul kantini ihalesi Haberi

okul kantini ihalesi

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesi kantinci esnafıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. AESOB'da düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Kantinlerden Sorumlu Şube Müdürü Sevim Baysal, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Kemer, Aksu ilçe müdürleri ile AESOB Başkanı ve Antalya Gazete Bayii Büfeciler Kantinciler Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere ve kantin işletmecileri katıldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, kantincilerin kira konusunda dertli olduğunu belirtti. Dere şu ifadeleri kullandı: "5 yıllık kira sözleşmesi biten kantinlerin tekrar ihaleye çıkartılması konusunda uygulamalar olduğunu öğrendik. Konuyu inceledik ve yönetmeliğe aykırı olduğu kanaatine vardık. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze yazılı olarak başvurduk, çözüm...