07 / 07 / 2024

Okula Tel Örgü

Okula Tel Örgü

Bolu'da lisenin bir bölümünün sahibi olduğu arazide bulunduğunu iddia eden protestocu, tel örgüyle okulun giriş yolunu kapattı

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Antalya'da tarihi eseri korumak isteyen belediyeye 7 milyon lira ceza!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, tarihi Roma Hamamı'nı zarar görmemesi ile tel örgü ile çevresini kapattı. Belediyeye tarihi hamamın bulunduğu arsa sahipleri, özel mülke müdahaleden dava açtı. Mahkeme belediyenin, 7 milyon lira ödemesine karar verdi...

Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad Hastanesi hizmet vermeye başladı.

Tarım arazileri üzerindeki hobi bahçelerine para cezası!

İzmir Valiliği tarafından Menderes'teki verimli tarım arazileri üzerine kurulan hobi bahçeleriyle ilgili para cezası verildi. Mülk sahipleri, çevresini tel örgülerle örerek, üzerine prefabrik yapı kurduğu tarım alanlarını eski haline getirecek.

Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi onarılıyor!

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad'da teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi'nin temizlenerek yeniden elden geçirildiğini bildirdi...

Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu!

Yap-İşlet-Devret modeliyle kiralanan Kemer'deki Dr. Fehmi Öncel Stadı bir gecede yok oldu. Stadın tribünü, skor levhası ve tel örgüleri sökülürken, zemin tarlaya döndü.

Kemer'deki otel tel örgüyle ayrıldı!

Kemer'deki otelin sahil kısmı tel örgüyle ayrıldı. Zorluk yaşayan turistler, yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydederek, sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

İzmir'de çöken bina çevresine tel örgü çekildi!

İzmir'in Konak ilçesinde, dün çöken metruk binanın molozlarının etrafına, belediye ekiplerince tel örgü çekilerek, önlem alındı. Mahalle sakinleri ve esnaf ise molozların kaldırılmasını istiyor.

Atatürk Havalimanı'nda taşınma hazırlıkları!

DHMİ, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınması ardından yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için terminal çevresinde bulunan bazı bölümleri tel örgülerle çevirdi.

El Bab'da bombalanan bina okula dönüştürüldü!

El Bab'da terör örgütü tarafından bombalanan bina Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) tarafından onarılıp okula dönüştürüldü.

Maçka'da baba ve oğlu arasında arazi kavgası!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan baba ve oğlu arazi nedeniyle mahkemelik oldu. Baba Mustafa Oğuz, evin etrafındaki arazinin de kendisine ait olduğunu söyleyerek, evin etrafını tel örgüyle çevirdi. 

Afyonkarahisar'da 'Tapulu arazim' diyerek yolu trafiğe kapattı!

Afyonkarahisar'da bir kişi, üç köy ve 5 yıldızlı otelin kullandığı yolu, tapulu arazisinden geçtiği gerekçesiyle beton dökerek tel örgü ile kapattı.

Okula Tel Örgü Haberi

Okula Tel Örgü

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nin bir bölümünün arazisinin üzerinde bulunduğunu öne süren Hamza Malkoç, okul yönetimini protesto etmek amacıyla 2 metre uzunluğundaki tel örgüyü lisenin giriş yolundaki duvarlara sabitledi. 


Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadastro çalışması yapılırken arsasının okulun giriş yolunun bulunduğu alana kaydırıldığını öne sürdü. 


Okulun arazisinin de bahçesinin bulunduğu alana kaldırıldığını ileri süren Malkoç, “Durumu Milli Eğitim Bakanlığı 'na anlattım. Bakanlık problemi gördü ve 'düzeltilsin' diye yazılı talimat verdi. Yol olayı Bolu Belediyesi Encümeni'ne girdi ve oradan düzeltme kararı çıktı. Valilik onay verdi. Yalnız Milli Eğitim müdür muavini 2 senedir engelliyor. 2 senedir işleri yürütmüyor ve sümen altı ediyor” dedi. 


Malkoç, okulun yetkililerine arsasını çevirmek istediğini anlattığını belirterek, “O da bana 'ne yaparsan yap, kendimize yukarıdan yol yaparız' dedi. Ben de...