28 / 04 / 2024

Okullara Peyzaj

Okullara Peyzaj

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Okullar Hayat Olsun'' Projesi kapsamında, çocukların diktikleri fidanlarla birlikte büyüyeceğini, ağacı ve tabiatı seven bir neslin yetişeceğini bildirdi.

Vds Peyzaj Mimarlık İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Peyzaj Mimarlık İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P2 Kentsel Tasarım Peyzaj Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ayça Keskin ve Fatma Betül Karakaya ortaklığıyla 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Katı Atık Yönetim Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' Sitelerde peyzaj hizmetleri organizasyonu ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemin Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Altunsoy tarafından 72 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi, 9/A Sokak'ta kuruldu.

Sitelerde peyzaj uygulamaları nasıl yapılmalı?

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ' sitelerde peyzaj uygulamaları ' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Rubus Tasarım Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubus Tasarım Mimarlık Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şennur Yılmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Bayan Sokak'ta kuruldu.

Vatan Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Şelale tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Tuzla, Yayla Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Gürsel Sokak'ta kuruldu.

Mira Çim Peyzaj ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Çim Peyzaj ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Oral tarafından 30 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolay İnşaat ve Yapı Malzemeleri Elektrik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi, 35.Sokak'ta kuruldu.

Okullara Peyzaj Haberi

Okullara Peyzaj

Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Bakan Eroğlu, ''Okullar Hayat Olsun'' Projesi ile öğrencilere başta tabiat sevgisinin aşılanacağını ve okul bahçelerinin öğrencilerin rahat nefes alabilecekleri alanlar haline getirileceğini 


Bu amaçla 2011 yılında Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında protokol yapıldığını hatırlatan Eroğlu, bu yıl başlanan ve 5 yıl boyunca devam edecek projeyle okul bahçelerinin peyzaj düzenlemesinin ve ağaçlandırılmasının yapılacağını bildirdi. 


Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı pek çok okulda, Orman Genel Müdürlüğü ekiplerince fidan dikimi konusunda eğitim verildiğini aktaran Eroğlu, şunları kaydetti: 


''Öğretmenler, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinlerinin de iştirakleriyle fidan dikimi yapılmaktadır. Böylece çocuklarla birlikte yapılan bu faaliyet neticesinde, çocuklarımız diktikleri fidanlarla birlikte büyürken, ağacı ve tabiatı seven bir nesil yetişiyor. 


Bakanlığımızın koordinasyonunda gerçekleştirilen 'Okullar Hayat Olsun' Projesi uygulama...