05 / 05 / 2024

Olcay Saymar OSM Mimarlık adres ve telefon

Olcay Saymar OSM Mimarlık adres ve telefon

Mimar Olcay Saymar, Demir Romance, Mai Residence, Evora Park, Deluxia Dragos ve Q Bahçe gibi markalı konut projelerinin üç boyutlu görsellerini tasarladı. Peki Olcay Saymar kimdir? İşte biyografisi...

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Bitur Seyahat Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Başar tarafından kuruldu.

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ekmen Yapı Makine İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ekmen tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

Olcay Doğan nerede yüksek lisans yaptı? KKTC’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Hangi lisansları bulunuyor?

Astor Enerji Genel Müdür Yardımcısı Olcay Doğan lisans ve yüksek lisansını hangi üniversitelerde tamamladı? Hangi bankada ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Olcay Doğan ile ilgili merak edilen ve araştırılan tüm detaylar...

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Çetrez ve Olcay Çetrez ortaklığında kuruldu.

Astemsan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astemsan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Olcay tarafından kuruldu.

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dekore İnşaat Lojistik Yapı Malzemeleri Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Özata tarafından kuruldu.

Eybek İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eybek İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Olcay Eybek tarafından kuruldu.

Olcay Saymar OSM Mimarlık adres ve telefon Haberi

Olcay Saymar OSM Mimarlık adres ve telefon

Olcay Saymar kimdir?


Olcay Saymar, 22 Aralık 1986'da İstanbul'da doğdu. 2005-2009 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans eğitimi aldı. Mezun olduğu yıl içerisinde Teknik Yapı Holding kuruluşu olan Betofiber A.Ş.'de "3D Tasarım Sorumlusu Mimar" olarak işe başladı ve bir süre sonra Teknik Yapı Holding Merkez'e geçiş yaptı. 


2011 yılında askerlik görevi nedeniyle buradan ayrıldı. Askerlik dönüşü "OSM Görselleştirme" adında kendi ofisini açtı ve halen başta inşaat sektörü olmak üzere, yat tasarımı ve dekorasyonu  ile reklamcılık  gibi sektörlere hizmet vermeye devam etmektedir.


3D görsel tasarımı yapmış olduğu bazı projeler; 


- TEKNİK YAPI - Evora İstanbul

- CAHAN HOLDİNG - Nahcivan Gençler Şehri

- FER YAPI - Mai Residence

- DEMİRBAŞ-ERGUVAN A.Ş. - Wroof Kurtköy

- DEMİR İNŞAAT - Demir Romance

-