09 / 05 / 2024

Olgun Ergenç

Olgun Ergenç

Ergenç Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Olgun Ergenç, Ömer Ergenç ve Tülay Ergenç ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Olgun tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Sakız Adası'ndan ev alacak!

Daha önce de kazancını gayrimenkule yatıran Bergüzar Korel’le Halit Ergenç, Çeşme’nin hemen karşısındaki Sakız Adası’ndan villa almak için kolları sıvadı.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Gülben Ergen, derneğinin genel merkezini kiraya veriyor!

Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Etiler Aytar Caddesi'nde bulunan genel merkezini boşaltıp daireye kiralık tabelası astı.

Olgun Ergenç Haberi

Olgun Ergenç

Ergenç Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Olgun Ergenç, Ömer Ergenç ve Tülay Ergenç ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Ergenç Zemin Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.İnşaat amaçlı kazık çakma ve temel inşaatı işleri,  her türlü iksa uygulamaları yapmak, vibreks kazık, fore kazık, mendeks kazık, mini kazık, ankraj işleri temel mühendisliği sondaj işleri yapmak 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak...