29 / 04 / 2024

Olgun İnşaat

Olgun İnşaat

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde minimum fiyat 425 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutların teslimleri 2015 Ekim'de gerçekleşecek

5. Halil Atila Sitesi 'nde 425 bin liraya! 2015'te teslim!

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde fiyatlar 425 bin liradan başlıyor, proje 3 blok halinde yükseliyor

5. Halil Atila Sitesi'nde satışlar başladı!

İzmir Bornova'da Olgun İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen 5. Halil Atila Sitesi'nde konut satışları başladı...

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Olgun Modern İnşaat Ve Montaj Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Olgun tarafından kuruldu.

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Şimşek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Turgay Şimşek ve Olgun Şimşek imzasıyla kuruldu.

Olgun Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Oldun Demir tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

5. Halil Atila Sitesi'nde satışlar başladı!

İzmir Bornova'da Olgun İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen 5. Halil Atila Sitesi'nde konut satışları başladı...

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Olgun İnşaat Haberi

Olgun İnşaat

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde  3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede 95 konut 25 ticari ünite bulunuyor.


Olgun İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde yer alan konutların anahtar teslimlerinin Ekim 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde

170 metrekarelik 3+1 konutlar 425 bin liradan,

240 metrekarelik 4+1 konutlar ise 500 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde ;açık ve kapalı otopark, otomatik panjur,  fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, TV uydu sistemi, spa, merkezi ısıtma ve sıcak su ve ankastre mutfak bulunuyor.


Telefon: (0232) 388 09 45

Web Adresi: http://www.olguninsaat.com.tr/new/

Ceren...