23 / 07 / 2024

olimpik havuz atakum

olimpik havuz atakum

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt Atakum ilçesinde yapımı devam eden ve içerisinde 3 havuz barındıran Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu. Özyurt; Şantiye şefi ile bilgi alışverişinde bulundu..

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Karamürsel’de olimpik havuz inşa ediliyor!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda inşaat çalışmalarının sonuna gelindi. 

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Çankaya'ya üç yeni yüzme havuzu geliyor!

ÇANKAYA Belediyesi, içinde özel rehabilitasyon havuzlarının da bulunduğu üç yarı olimpik havuz ve spor kompleksi projesini tamamladı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin kişilik stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapacak!

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin seyirci kapasiteli stadyum ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı işi ihalesi 15 Haziran 2016 14:30 'da yapılacak.

Samsun Atakum'da 2.4 milyon TL'ye satılık ev ve arsa!

Samsun Defterdarlığı, Samsun Atakum'da bulunan ev ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 442 bin 997 TL olarak belirlendi.

Atakum Belediyesi otopark yapılan arsa için 1.3 milyon TL ödeyecek!

Samsun’da Atakum Belediyesi tarafından 4 bin 34 metrekarelik arsa ‘kamulaştırmasız el atma’ yöntemiyle alınıp otopark yapıldı. Yerel mahkeme, Atakum Belediyesi’nin 1 milyon 389 bin TL ödemesine karar verdi.

Atakum, Karadeniz'in en hızlı betonlaşan ilçesi!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum'un, Karadeniz'in en hızlı betonlaşan ilçesi olduğunu belirterek "Atakum Belediyesi olarak elimizi taşın altına koyarak doğanın dengesinin bozulmaması noktasında gece-gündüz çalışıyoruz." dedi.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Samsun Atakum'un yol ağı yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yaptığı yol çalışmaları için belirlediği hedeflere emin adımlarla ilerliyor. Ulaşım alanında ciddi adımlar atan Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum’un yol ağının tamamına yakınını yeniliyor.

Çorlu Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bir dizi ziyaretler için Çorlu ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Olimpik Havuzda incelemeler yaptı.

olimpik havuz atakum Haberi

olimpik havuz atakum
İnşaat alanını gezen Özyurt; yapılan çalışmaları incelerken Şantiye şefi ile bilgi alışverişinde bulundu ve işçilerle sohbet etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç'ın katılımlarıyla Haziran ayında temeli atılan Olimpik Havuz ile ilgili açıklamalarda bulunan Özyurt "Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın talimatlarıyla Samsun'a bir tesisi daha kazandırıyoruz.
Havuz inşaatımız hızla ilerliyor ve 1.5 yıl içerisinde bitirilmesini planlıyoruz. Şu anda yapımı devam eden Atakum Olimpik yüzme havuzumuz Samsun'u en iyi şekilde temsil edecek Milli Sporcular yetişmesine katkıda bulunacak ve Samsun'da yüzme branşının başarı çıtasını yükseltecektir.
Aynı zamanda Atakum ilçemiz de görünümü Karadeniz'in dalgalarını barındıran bir sanat eserine kavuşmuş olacak.
Bu yatırımların gerçekleşmesinde büyük emekleri olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a ve Samsun'daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına...