20 / 07 / 2024

Olimpiyat Marşı

Olimpiyat Marşı

Yunanistan Kültür Bakanlığı'nın borç yükünden kurtulabilmek için Yunan edebiyatının en önemli şairlerinden Olimpiyat Marşı' nın sözlerinin yazarı olan Kostas Palamas'ın doğup büyüdüğü evi satışa çıkardı...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Olimpiyat Parkı nazım imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir İlçesi, Olimpiyat Parkı Nazım İmar Planı 1. Etap ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı imzalı G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Bayramoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Mar Yapı G Marin'de yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Bayramoğlu'nda hayat geçirilen G Marin By Divan projesi Mar yapı tarafından yükseliyor. Projede daireler 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

2000 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yüzde 42'si tamamlanmış!

2000 yılında Türk sporunun gururu olarak inşası devam eden Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 40 milyon dolarlık bir harcamayla yüzde 42'si tamamlanmış. İnşası 2001 yılında tamamlanacak olan stad 116 milyon dolara mal olacakmış.

Esenler Otogar-Başakşehir Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Otogar - Bağcılar - Olimpiyat Köyü - Başak Konutları 4 Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Mar Yapı G Marin projesinde 95 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Mar Yapı G Marin projesi kapsamında konut fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

Mar Yapı G YOO projesi 3D ile tanıtılmaya başlandı!

İmzasını attığı her projede yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Mar Yapı, bu kez sosyal medya uygulamalarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Mar Yapı, son projesi G YOO inspired by Starck’ta herkesten önce yedi arkadaşı yaşatıyor.

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek-Mar İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çelik, Erdoğan Seher, Ahmet Deli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

1993 yılında Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış!

1993 yılında İstanbul, 2000 yılı Olimpiyat oyunlarına talip olmuş. 2000 yılı olimpiyatları için İstanbul'da 4 bin 893 hektarlık alana Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış. Çorlu ve Pendik'e de iki havaalanı yapılacakmış.

Olimpiyat Marşı Haberi

Olimpiyat Marşı

YUNAN halkını sefalete boğan kriz, tarihi ve kültürel değerleri de alt üst ediyor. Yunanistan Kültür Bakanlığı'nın borç yükünden kurtulabilmek için Atina'nın simgesi Akropol'ü günlük 2 bin dolara kiraya çıkarmasının ardından, şimdi de Yunan edebiyatının en önemli şairlerinden Olimpiyat Marşı'nın sözlerinin yazarı olan Kostas Palamas'm doğup büyüdüğü ev de satışta. 

Fiyatı 1.6 milyon Euro Mali kriz şimdilik satışı önlese de Patras kentindeki büyük emlak ofislerinden birinin yetkilisi evin satış fiyatının 1.6 milyon Euro olduğunu belirtiyor. Tarihi neoklasik tarzı ev ihmaller nedeniyle bugün kullanılamayacak durumda. Ziyaretçi olarak şimdilerde fareler ve böceklere ev sahipliği yapan ev bu haliyle adeta bir 'korku' evini andmyor. Şehrin merkezinde yer alan ev son yıllarda sıklıkla yağmalanıyor. Öte yandan krizin pençesindeki Yunanistan'da kültürel mirasların yanı sıra borçtan kurtulmak...