02 / 05 / 2024

Olimpiyat Stadı bakım çalışmaları

Olimpiyat Stadı bakım çalışmaları

Beşiktaş, Asteras maçında rakipten çok Olimpiyat Stadı'nın zemini ile mücadele etmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle stadın zemini bakıma alınacak. Olimpiyat Stadı'nın bakım çalışmaları 22 gün sürecek...

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda bakım çalışmaları başladı!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un stadında bakım çalışmaları başladı.

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda bakım çalışmaları başladı!

Liglerin ara verilmesi dolayısıyla Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda bakım çalışmalarına hız verildi. Zeminin düzelmesi için çimin üzerine 35 ton ince kum döküldü.

Nazilli Şehir Stadı bakımı tamamlandı!

Zemini bozuk olan sahaya kum dökülürken, yeşillendirmek içinde çim ekimi yapıldı. Nazilli Belediyespor’un maçlarını oynadığı Nazilli Şehir Stadı ve hazırlık çalışmalarını yaptığı Esat Ergüler Tesislerindeki sahaların zemini komple bakıma alındı.

Atatürk Olimpiyat Stadı 22 Ağustos'ta açılacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı, siyah beyazlı takımı bekliyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün stada gelerek incelemelerde bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı bakımı ne zaman bitecek?

Bir süre önce bakıma alınan Manisa 19 Mayıs Stadı'nda sona gelindi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakımı üstlenilen emektar stadın çimlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine ısıtma sistemi yapılacak!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını belirtti.

Bakü Olimpiyat Stadı'nı Tekfen İnşaat inşa etti!

Azerbaycan'ın başkenti Baku, 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapıyor. Dev spor organizasyonunun açılış töreni, tasarım ve inşası Tekfen İnşaat tarafından yapılan Baku Olimpiyat Stadı’nda yapılacak.

Olimpiyat Stadı davaları son durumu!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehditi ile karşı karşıya. Olimpiyat Stadı davaları son durumu...

Olimpiyat Stadı'na kamulaştırma tehdidi!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehdidi ile karşı karşıya. Davalar sürüyor...

Olimpiyat Stadı'na kamulaştırma tehdidi!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehdidi ile karşı karşıya. Davalar sürüyor...

Olimpiyat Stadı bakım çalışmaları Haberi

Olimpiyat Stadı bakım çalışmaları

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olimpiyat Stadı ile ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi. TRT Spor'a konuşan Orman "UEFA Avrupa Ligi ve derbiler dışındaki maçlarımızı Başakşehir'de oynamak için karar aldık. İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuya sıcak bakıyor. Teknik direktörümüz Slaven Bilic ile görüştükten sonra son kararımızı vereceğiz" ifadesini kullandı. 


OLİMPİYAT STADI BAKIMA ALINIYOR

Beşiktaş, Asteras maçında rakipten çok Olimpiyat Stadı'nın zemini ile mücadele etmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle stadın zemini bakıma alınacak. Stat, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara ve Avrupa'daki maçların deplasmanda olması nedeniyle 22 günlük bakıma...