13 / 05 / 2024

Oliver Rainer Kirchheim

Oliver Rainer Kirchheim

LAB Mühendislik Limited Şirketi, Oliver Rainer Kirchheim tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Bomonti, Bomonty Residences, Cumhuriyet Mahallesi, İncirli Dede Caddesi'nde kuruldu

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliver Kompozit Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Candost Hüseyin Yıldırım tarafından kuruldu.

Yunanistan, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği anlaşmasının sonlandırılmasını istedi!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Başkanı Oliver Varhelyi'ye yazdığı mektupta Türkiye ile olan Gümrük Birliği anlaşmasını sonlandırmanın değerlendirilmesini talep etti.

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Almanlar'dan İstanbul'un 3. havalimanına övgü!

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi (FAZ), İstanbul'a yapılacak yeni havalimanına övgüler yağdırdı. FAZ, editörlerinden Dr. Rainer Hermann yeni havalimanı projesinin 'iyi tasarlandığı'na değindi.

Konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor!

AMP Capital Yatırım Strateji Başkanı ve Başekonomisti Shane Oliver, "Şu anda istihdam 2008 yılına kıyasla daha iyi seviyede, işsizlik yüzde 5 azaldı, güven arttı, konut sektörü toparlanıyor ve işletmeler yeniden yatırım yapıyor" diye konuştu.

Jamie Oliver'ın İstanbul'daki restoranı için iflas erteleme istendi!

Dünyaca ünlü İngiliz şef Jamie Oliver, Zorlu Center İstanbul’ da açılan restoranında umduğunu bulamadı. Jamie Oliver’ın restoran markası Jamie’s Italian için mahkemeden iflas erteleme istendi.

Media Markt Avrupa'daki 750'nci mağazasını Özdilek Park'ta açtı!

Media-Saturn Holding Başkan Yardımcısı Peter Leisten, Media-Saturn Holding CFO'su Oliver Seidl ve Media Markt Türkiye CEO'su Bülent Gürcan'ın katılımıyla gerçekleşen açılışta son teknolojik ürünler yoğun ilgi gördü...

Ormanada peyzajıyla örnek bir proje!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın konut projesi Ormanada, Avrupa'nın peyzaj alanında en başarılı isimlerinden Rainer Schmidt Landscape Architects'in tasarımlarında hayat buldu. Ormanada, uzman ekipler tarafından özenle şekillendirildi.

GT Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GT Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Marc Oliver Griefahn, Hakan Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Güneşli, Alimanoğlu İşmerkezi'nde kuruldu.

LAB Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

LAB Mühendislik Limited Şirketi, Oliver Rainer Kirchheim tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Bomonti, Bomonty Residences, Cumhuriyet Mahallesi, İncirli Dede Caddesi'nde kuruldu

Jamie's Italian 30 Ekim'de Zorlu'da açılıyor!

İngiltere'nin ünlü restoran zinciri Jamie's Italian 30 Ekim'de İstanbul Zorlu Center'da açılıyor. Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından kurulan ve İtalyan yemekleriyle tanınan Jamie's Italian İstanbul'daki ilk restoranını açacak..

BauMax Türkiye'nin yeni genel müdürü Rainer Wendelberger oldu!

BauMax Türkiye Genel Müdürlüğü'ne Rainer VVendelberger atandı. Daha önce Bulgaristan'da görev yapan VVendelberger, yatırım, gayrimenkul, proje geliştirme alanında faaliyet gösteren Terracon Ltd.'de genel müdür olarak görev yaptı.

Jamie's Italian, Zorlu Center'da açılıyor!

Jamie Oliver, Türkiye'deki ilk restoranı Jamie's Italian'ı Zorlu Center İstanbul'da açacak...

Oliver Rainer Kirchheim Haberi

Oliver Rainer Kirchheim

LAB Mühendislik Limited Şirketi, Oliver Rainer Kirchheim tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


LAB Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; yurt içi ve yurt dışında konut işyeri turizm ve spor tesisleri gibi alanlarda her türlü mühendislik proje konsept tasarım faaliyetlerinde bulunmak..ve 


anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


LAB Mühendislik Limited Şirketi adres: Bomonti, Bomonty Residences, Cumhuriyet Mahallesi, İncirli Dede Caddesi,...