06 / 05 / 2024

Ölüdeniz lagünü temizleme çalışmaları

Ölüdeniz lagünü temizleme çalışmaları

Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı ve Belcekız plaj işletmeleri Ölüdeniz lagününde sabah ve akşam saatlerinde 2 kez yaptığı temizlikte yaklaşık 80 ile 100 kilo arasında katı atık temizliyor.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Allegra Caracciolo ve Deniz Akalın Torino’daki malikaneye taşındı!

Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ve Deniz Akalın Torino’daki lüks malikaneye taşındı. 150 yıllık malikanenin değeri ise 140 milyon dolar olarak açıklandı.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 21 milyon Euro'ya malikane aldı!

İtalyan iş adamı Andrea Agnelli, kızının annesi Deniz Akalın için Como Gölü manzaralı malikane aldı. Agnelli malikane için 21 milyon Euro ödedi...

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

İnşaat sektörü vatandaşlık hakkını fırsata çevirmeli!

Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde inşaat ve gayrimenkul sektörünün vatandaşlık hakkının fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Andrea Agnelli, Deniz Akalın’a 21 milyon euroluk malikane aldı!

Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli, 4 aylık hamile olan sevgilisi Deniz Akalın’a jest yaptı. Müstakbel eşine İtalya’nın ünlü Como Gölü kıyısından 21 milyon euroluk bir malikane satın aldı...

Sinpaş GYO, Lagün Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Sancaktepe İlçesi, Lagün Projesi'nde yer alan ve mülkiyetinde olan gayrimenkullere ait değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Sinpaş Lagün satışa sunuldu!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün İstanbul satışa sunulmuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Sinpaş Lagün satışa sunulmuş!

2007 yılında Sinpaş'ın Sancaktepe'de inşa ettiği Lagün İstanbul satışa sunulmuş. Dev ''bahçeli konut'' projesi Lagün'de bulunan villalar 202 bin Euro'dan (377 bin 740 lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Fethiye Ölüdeniz Babadağ Mesire alanı imar planı askıya çıktı!

Fethiye ilçesi Ölüdeniz Beldesi, Babadağ Mesire Alanı ve Hava Sporları Merkezi Teleferik projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bugün askıya çıktı. İşte planlar...

Ölüdeniz lagünü temizleme çalışmaları Haberi

Ölüdeniz lagünü temizleme çalışmaları


Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı ve Belcekız plaj işletmeleri Ölüdeniz lagününde sabah ve akşam saatlerinde 2 kez yaptığı temizlikte yaklaşık 80 ile 100 kilo arasında katı atık temizliyor. Günde 5 ile 7 bin kişinin girdiği Ölüdeniz'de ayrıca 3 ile 5 bin kişinin girdiği Belcekız Plajı denizinde deniz süpürgesiyle temizlik yapan Umut Aras, daha çok denizden boş su şişesi, terlik, plastik tabak, karpuz kabukları, ölü balık, ip gibi atıklar çıkardıklarını belirterek, "Sanırım büyük tekneler açıktan geçerken sintine ve çöplerini kıyıya bırakmak yerine çöp poşeti ile denizin üzerine bıraktıklarında zamanla poşet parçalanıp dağılıyor ve kıyıya vuruyor. Biz de deniz yüzeyi temizlik teknesiyle bunları temizlemeye çalışıyoruz. Bütün müşterilerimiz bu çalışmaya teşekkür ediyor" dedi.

Ölüdeniz'e bir tur şirketiyle tatile gelen Mersinli Ayşe Bayram, ilk kez...