07 / 05 / 2024

Omega

Omega

Dünyaca ünlü saat markalarını ve özel tasarım mücevherleri bünyesinde barındıran Violla Jewellery, Lara'daki 2 katlı mağazasının açılışını görkemli bir organizasyonla gerçekleştirdi.

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Omega Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selda Ekici tarafından kuruldu. 

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Uluslararası Gayrimenkul Ve Endüstriyel Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Marwane Mefteh Brahim Saidı, Daniela Kantaroğlu ve Bülent Oral Dinç imzasıyla kuruldu.

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu.

Dardenia'nın 42 Shops AVM şubesi açılıyor!

Fine fast-food kategorisinde yenilikçi anlayışıyla deniz ürünlerinin en lezzetli halini sunan Dardenia, Omega 3 içeren menüsü ile 42 Shops Maslak’ta unutulmayacak bir deneyim yaşatacak.

Geberit: Küçük banyonuzun yeni ilham perisi!

Geberit, modern banyolar için yaratıcı çözümler sunuyor. Son teknoloji ve üstün işlevselliği çarpıcı tasarımlarla birleştiren Geberit, Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları ile dar alanlarda kusursuz bir görünüm sağlıyor

Diyarbakır’daki 12 milyon euroluk fabrika inşaatı yarım kaldı!

Omega Mühendislik Makine Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Diyarbakırlı iş adamı Dara Atilla Aras, memleketinde toplam 12 milyon Euro'ya mal olması planlanan dev yatırımın, çözüm sürecinin bitmesi nedeniyle yarıda kaldığını söyledi.

Geberit Omega serisiyle banyolara renk katıyor!

İsviçreli sıhhi tesisat ve gömme rezervuar devi Geberit, banyolarına yeni bir dokunuş getirmek isteyenler için fonksiyonel ürünler sunuyor.

Wone Lighthing’den Omega Sokak Armatürü modelleri!

Yaşam alanlarımıza öznelliği yansıtmamızın yolu, mekanlarımızda yapacağımız yenilemeler ve de dekorasyonda yapacağınız küçük farklılıklardan geçiyor. Wone Lighthing Omega Sokak Armatürü modelleri alışılmışın ötesinde alternatifler sunuyor.

Bodrum Capital Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bodrum Capital Group Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Enes Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Omega Deniz Plaza'da kuruldu.

Omega Green Hill Villas nerede? Havadan görüntüleri!

Omega İnşaat tarafından hayata geçirilen Green Gill Villas projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Omega Grup'tan Diyarbakır'a 10 milyon euroluk yatırım!

Faaliyet alanlarınıns önemli bir bölümü tarım ve inşaatta yoğunlaşan Omega Grup, yeni bir sektörde yatırım kararı aldı

Omega Haberi

Omega

Tekelioğlu Caddesi'ndeki mağazanın açılışına Antalya cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra sektör temsilcileri de katıldı. Seviye-Zeki Bedel çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışta birbirinden özel tasarımlar göz kamaştırdı.


ÖZEL MÜCEVHERLER 

Breguet, Harry winston, Jaquet- Droz, Longınes, Chopard, Blancpain ve Omega gibi dünya markalarının vitrinleri süslediği mağazadaki saatler ise görenleri hayran bıraktı. Açılış davetinde örnek bir ev sahipliği sergileyen Seviye-Zeki Bedel çifti tüm konuklarıyla yakından ilgilendi. Konuklar klasik müzik performansıyla unutulmaz dakikalar yaşadı. Londra'dan gelen Louis Idiag canlı performans ile konukları mest ederken, Vedat Efe Demirtopuz ise saksafonuyla dinleyenlerden alkış aldı. Violla Jewellery'in özel tasarımları davete katılan konukları büyülerken, görevliler mücevherler ve saatler hakkında bilgi verdi. 


Sabah...