14 / 05 / 2024

Ömer Barata kim

Ömer Barata kim

İnşaat sektörünün en büyük firmalarının temsilcileri, Aziz Kocaoğlu, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka Belediye başkanları ve uzmanlar İzmir Swiss Otel Büyük Efes’te düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde buluştu.

Ömer Faruk Barata:2015 yılı gayrimenkul sektörü için dönüm noktası olacak!

Kentsel dönüşümde simge olan Fikirtepe'de bölgenin büyük ticari ve konut projelerini geliştiren Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, dönüşümde sürecin hızlandığını kaydetti.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Ömer Barata: Kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

Kentsel dönüşümün sembol bölgesi İstanbul Fikirtepe’deki en büyük projeyi yürüten Vartaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, 4 yıldır devam eden sürecin hızlandırılması gerektiğini kaydetti..

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde kamulaştırma olmalı!

Alman ortaklı inşaat şirketi Vartaş'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel dönüşüm, kamulaştırma olmadan kesinlikle başarıya ulaşamaz. Bu, sadece vatandaşla müteahhit arasında yürüyebilecek bir konu değil" dedi.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değil!

Fikirtepe’de, sahibi anlaşmaya yanaşmadığı için dokunulamayan ve 30 dönüm arsa ortasındaki görüntüsüyle kamuoyunda ilgi uyandıran Yalnız Ev bugün yıkılıyor. Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata konuyu değerlendirdi.

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşüm demirden leblebi!

Kentsel dönüşüm sembol bölgesi haline Gelen Fikirtepe'de Renovia İstanbul'u hayata geçirecek olan Vartaş Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata "Kentsel dönüşüm sanıldığı gibi rantsal dönüşüm değil, adeta demirden bir leblebi" dedi.

Ömer Faruk Barata: Fikirtepe'de eşitliği biz sağladık!

Fikirtepe'de başlayan kentsel dönüşüm beraberinde bir sürü karmaşayı da getirdi. Vartaş Yapı patronu Ömer Faruk Barata, bölgede adaleti eşit olarak ilk kez kendilerinin bu şekilde sağladıklarını söyledi.

Ömer Barata: Kentsel dönüşüm için 12 bin kişiyle tek tek görüştük!

İnşaat sektörünün en büyük firmalarının temsilcileri, Aziz Kocaoğlu, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka Belediye başkanları ve uzmanlar İzmir Swiss Otel Büyük Efes’te düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde buluştu.

Ömer Faruk Çelik kim?

1988 yılından beri Sinpaş Grubu'nda görev alan ancak 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılma kararı alan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik kimdir?

Ömer Faruk Kavurmacı kim?

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı kimdir? Ömer Faruk Kavurmacı inşaat sektörüne ne zaman girdi? Ömer Faruk Kavurmacı hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

3. boğaz köprüsünü kim yapacak?

29 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul'da temeli atılan 3. boğaz köprüsünü kim yapacak? Yanıtı haberimizde...

İş bitirme belgesini kim düzenler?

İnşaat bitiminden sonra alınması gereken iş bitirme belgesi nedir? İş bitirme belgesini kim düzenler? Yanıtı haberimizde...

Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı!

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de futbol oynayan Tümer Metin Alaçatı'dan ev aldı...

Ömer Barata kim Haberi

Ömer Barata kim

Sektörün devlerinin buluştuğu İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi’nde konuşan VARTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Barata, “Türkiye’nin dönüşümde sembol merkezi olan İstanbul Fikirtepe’de ciddi özveride bulunarak 2 yılda 12 bin kişiyle tek tek görüştük 2 bin 400 kişiyle el sıkıştık. Kalan 57 kişinin çoğu 3-5 metrekare yeri olan hak sahipleri. Bu noktada kamunun mutlaka devreye girmesi gerekiyor” dedi.


İnşaat sektörünün en büyük firmalarının temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka Belediye başkanları ve uzmanlar İzmir Swiss Otel Büyük Efes’te düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde buluştu. 

‘Yüksekten Uçanlar’ katıldı

Açılış konuşmalarının ardından CNBC-E Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım’ın yönettiği, “Yüksekten Uçanlar" başlıklı panelde Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu üyesi Murat Özgümüş, Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk...