06 / 05 / 2024

Ömer Barutçu

Ömer Barutçu

1996 yılında Ulaştırma Bakanlığı, 'Demiryolu Tüp Geçişi Projesi' hazırlamış. Gebze-Söğütlüçeşme'yle Yenikapı-Halkalı arasında çift hatlı olarak çalışacak olan 12.5 kilometre uzunluğundaki Tüpgeçit 637 milyon dolara mal olacakmış.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mutluköy Taşevler Turizm Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yılmaz, Barış Özenç, Emir Burak Sümer ve Uğur Güven Öğütgen ortaklığında kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Ömer Niziplioğlu: Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz!

Mega kent İstanbul'un eski bir şehir olması sebebiyle planlama konusunda sıkıntılı bir yapılaşma gerçekleştiğine değinen Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu (ULİKAD) Başkanı Ömer Niziplioğlu, "Binaları yenilemek yetmez, kenti de dönüştürmeliyiz" dedi.

Ömer Bulut: Kentsel dönüşümde herkes sorumluluktan kaçıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada kentsel dönüşümde sıkıntı yaşanan riskli binalarla ilgili “Burada herkes sorumluluktan kaçıyor. Yerel yönetimlerin sorumluluğu aslında bu işte daha fazla. Çünkü hastalık neyse onu önce teşhis etmek gerekiyor” diye konuştu.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Tümer Metin ve Gamze Topuz'un evinde tadilat var!

Eski milli futbolcu Tümer Metin ve oyuncu Gamze Topuz, uğradıkları bir dükkandan ellerinde matkapla ayrıldı. Gazetecileri gören Metin, “Evde tadilat var, iş başa düştü” dedi.

Ömer Barutçu Haberi

Ömer Barutçu



Boğaz'a tüp geçit


Ulaştırma Bakanlığı'nın hazırladığı, Demiryolu Tüp Geçişi Projesi'yle, İstanbul'un ulaşımında 'devrim' gerçekleşecek. Bakan Barutçu, ''En büyük proje'' diye nitelediği tüp geçidin maliyeti 637 milyon dolar olduğunu söyledi.


2005'e hazırlık


İstanul'da tramvaylarla yapılan nostaljik gezilere bir yenisi daha ekleniyor. Ulaştırma Bakanlığı'nca hazırlanan Demiryolu Boğaz Tüp Geçisi Projesi'yle İstanbullular görüntü açısından belki nostaljik bir gezi yapamayacak, ama 2005 yılının kent içi ulaşım sorunu da yaşanmayacak.


Ortak çalışma


Şehir planlaması, ulaşım planlaması, toplu taşım işletmeciliği, ulaşım ekonomisi, arkeoloji ve restorasyon, mimarlık gibi konuların yanı sıra çevre, trafik, inşaat, demiryolu, makine, elektrik, jeoloji, deniz ekolojisi, zemin mekaniği mühendisliği dallarında çalışmaların yapıldığı tüp geçit projesi için...