11 / 05 / 2024

Ömer Faruk Sönmez

Ömer Faruk Sönmez

Sönmez Grubu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Sönmez, Halil İbrahim Sönmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın duruşması bugün!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı, bilirkişi raporuna ilişkin "Ağabeyimin ve bazı çalışanların eylemleri konusunda bilgi sahibi değilim. Çalışanlar da benim dahlim olmadığını söylemişlerdir." dedi.

Ömer Faruk Kalyoncu ve Ahmet Özyazıcı'dan yeni şirket!

Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Kalyoncu ve Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı ortaklığında bugün yeni bir şirket daha kuruldu. Ozr Yapı Ticaret Anonim Şirketi 60 milyon TL sermaye bedeli ile sektöre giriş yapacak. 

Ömer Faruk Kavurmacı 10 Mayıs 2017'de tahliye edilmiş!

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin 10 Mayıs 2017 tarihinde Ömer Faruk Kavurmacı’yı tahliye ettiği ortaya çıktı. Savcı Ercan Devrim her iki dosyada da ‘serbest bırakma’ kararına itiraz etmiş.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez 49 Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sönmez tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapmaya başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.

Mahkeme Ömer Faruk Kavurmacı için karar verdi!

Dün mahkeme karşısına çıkan ve savunmasını yapan Ömer Faruk Kavurmacı hakkında mahkeme kararını verdi. Kavurmacı'nın mal varlığı üzerindeki tedbir kararı kaldırılmadı...

İşte Ömer Faruk Kavurmacı'nın savunması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ifade verdi. İşte Kavurmacı kendini böyle savundu...

Ömer Faruk Kavurmacı dördüncü sanık olarak hakim karşısına çıktı!

FETÖ finansman sağladıkları iddiasıyla tutuklanan İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu TUSKON üyesi işadamları ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ömer Faruk Sönmez Haberi

Ömer Faruk Sönmez

Sönmez Grubu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Sönmez, Halil İbrahim Sönmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Sönmez Grubu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  b-Her türlü...