21 / 05 / 2024

Ömer Gürkan

Ömer Gürkan

TTA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gürkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Nisan'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Özge Sokak'ta kuruldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründen eski günlere dönüş sinyali!

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, "Bugün gelinen noktada Türkiye gibi nüfusu genç bir ülkede sektörün ne kadar vazgeçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür." dedi.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Ömer Günel'den esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Sildiğimiz ecrimisil ve kira bedeli 3 milyon 183 bin TL idi. Bununla yetinmedik, esnafımızı rahatlatmak için borçları 5 ay faizsiz erteledik" dedi.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Ömer Gürkan Haberi

Ömer Gürkan

TTA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gürkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


TTA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...