09 / 05 / 2024

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedo Işık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Işık tarafından kuruldu.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avınçsal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Avınçsal tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Elitist Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitist Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Şahin tarafından kuruldu.

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ömer Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Ömer Işık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İNŞAAT   1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...