23 / 07 / 2024

Ömer Kapıyoldaş

Ömer Kapıyoldaş

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kapıyoldaş tarafından 3 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Suna Sokak'ta kuruldu.

Bionka Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bionka Çelik Kapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ekinci tarafından kuruldu.

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündeminde!

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konut kapıcıları ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kapıyoldaş tarafından 3 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Suna Sokak'ta kuruldu.

Akmerkez GYO - Ömer Dinçkök davası sürüyor!

Akmerkez GYO, 2013 Yılı Genel Kurul Gündemine ait bazı maddelerin iptali için şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından açılan davayla ilgili KAP'a açıklama yaptı. İşte açıklama...

Akmerkez GYO davasında Ömer Dinçkök temyize gidiyor!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından şirkete özel denetçi tayin edilmesi talebi ile açılan davaya ilişkin KAP'a bildirimde bulundu.

Ömer Dinçkök, Akiş GYO'ya dava açtı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök'ün 2014 yılına ait Olağan Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemiyle dava açtığını KAP'a bildirdi.

Ömer Dinçkök, Akmerkez GYO'ya dava açtı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket ortaklarından Ömer Dinçkök tarafından 2014 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemiyle dava açıldığını KAP'a bildirdi.

Ece Deniz Toros, Sur Çelik Kapı için tasarım yapıyor!

Tasarımlarıyla fark yaratan Sur Çelik Kapı, sektörde bir ilke daha imza atıyor. Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros'un tasarladığı modelleri satışa sunuyor.

Ömer Faruk Çelik: Yapılacak düzenlemelerde sektörün gerçekleri göz ardı edilmemeli!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılacak düzenlemelerde sektörün gerçeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti. Ömer Faruk Çelik, satış yapmadan beklemek şirketleri zorlayınca arka kapı aranıyo

Burdur'da buzdolabı kapılarından ev yaptılar!

Burdur’un Tefenni ilçesinde yaşayan Ömer Okunakol, buzdolabı kapılarından arazisine kulübe yaptı...

Sümer Holding'in lojmanları ihale ile 25 Nisan'da satılacak!

Sümer Holding'in Ankara Emek'teki lojmanları satışa çıkarıldı.Resmi Gazete'nin bugünkü sayısındaki ilana göre, Sümer Holding'e ait 3 blokta yer alan 80 lojman, 3 kapıcı dairesi ve depo bütün halinde satılacak.

Erdoğan Bayraktar:Kapıcı daireleri için düzenlemeler yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ordu'ya giderek Vali Vekili Ömer Adar'ı ziyaret etti ve Samsun Sel olayında kapıcı dairesinde yaşanan olaylar neticesinde, kapıcı dairelerinin de satışa sunulan daireler ile aynı seviyede olması için yasal düz

Yüz nakliyle dünya gündemine oturan Prof. Dr. Ömer Özkan, evinin kapısını açtı!

Dünyanın ilk rahim naklinden sonra Türkiye'nin ilk tam yüz naklini de gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, evinin kapılarını açtı

Ömer Kapıyoldaş Haberi

Ömer Kapıyoldaş

Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kapıyoldaş tarafından 3 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beşiktaş, Kültür Mahallesi, Suna Sokak'ta kuruldu. 


Mer Konut Paslanmaz Dekorasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik,sanayi sitesi,otel,okul,hastane,iş hanı, kentsel dönüşüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, peyzaj işleri, kültür ve sanat, spor ve sosyal hizmet, çoğrafi ve kent bilimi sistemleri, park bahçe ve  çevre düzenlemesi, katı atık ve çöp toplama, dolgu tesfiye,  kanal, kanalizasyon şebekesi, her türlü alt yapı ve kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binalara ve tesislerin yapı ve taahhütlerinde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat...