06 / 05 / 2024

Ömer Paç kim

Ömer Paç kim

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri, hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda TSK mensubu katıldı

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Güzelhisar Kalesi'nin varisleri davayı kazandı: Gerekirse kalede yaşayabiliriz!

Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi'nin bulunduğu arazi için dava açıldı. Arazinin Üçüncüzade Ömer Paşa’ya ait olduğunu söyleyen torunlar arazinin tapusunu istedi.  Mahkeme torunları haklı buldu.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Tarihi Paşabahçe İskelesi’nde dikkat çeken inşaat!

Beykoz’daki Tarihi Paşabahçe İskelesi rıhtımında başlatılan inşaat mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. Tarihi iskelenin 250-300 metrekarelik alanında Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı tadilat yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri, tadilatın durdurulması amacıyla zabıtaya ve CİMER’e şikayette bulun

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları dava açtı: Güzelhisar Kalesi bizim!

Üçüncüzade Ömer Paşa’nın torunları, Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi’nin de yer aldığı yaklaşık bin 300 dönümlük arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ederek dava açtı.

450 yııllık Sokollu Mehmed Paşa Camii’nin duvarı delindi!

İstanbul’un Azapkapı semtinde Mimar Sinan tarafından 1578’de Sokollu Mehmet Paşa adına yapılan Sokollu Mehmed Paşa Camii’nin duvarı delindi. Birkaç yıldır onarım gören ve etrafı şantiye alanına dönen caminin duvarının kim tarafından ve ne amaçla delindiği bilinmiyor.

Tokat Silahtar Ömer Paşa Camii, mimarisiyle dikkat çekiyor!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bulunan Silahtar Ömer Paşa Camisi, ahşap mimarisiyle görenlerin dikkatini çekiyor. Caminin duvarları bir sıra kesme taş, üç sıra tuğla dizisiyle örüldü.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Tosya Mer'aş-i Abdurrahman Paşa Camii restorasyonunda sona gelindi!

Osmanlı klasik dönem mimari eserlerinden biri olan ve 1584 yılında ibadete açılan Mer'aş-ı Abdurrahman Paşa Camii'nin restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Kastamonu Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii restorasyonunda sona gelindi!

Tosya ilçesinde yaklaşık 400 senelik Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii, restorasyon çalışmalarında sona gelindi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 131 bin TL bedelle restore edilen camide çalışmalar kısa sürede tamamlanacak...

Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii restore ediliyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 430 yıllık tarihe sahip Mer’aş-i Abdurrahman Paşa Camii’nde restorasyon çalışmaları başladı. Cami, 1’i ana kubbe, 4’ü yarım kubbe, 5’i ise son cemaat yeri kubbesi olmak üzere 10 kubbeden oluşuyor.

Ömer Faruk Çelik kim?

1988 yılından beri Sinpaş Grubu'nda görev alan ancak 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle ayrılma kararı alan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik kimdir?

KİM Market İstanbul'da iki yerel marketi satın aldı!

Kim Grup, İstanbul’da iki yerel marketi 4 şubesi ile satın aldı. İlk etapta Güneşli’ye hitap eden Efeler Market’i satın alan grup, ardından Gazi Osman Paşa’da faaliyet yürüten Memar Market’i şubeleri ile bünyelerine kattıklarını açıkladı....

Ömer Paç kim Haberi

Ömer Paç kim

Bilkent Üniversiteler Mahallesi'nde 9 bin 470 metrekarelik alana kurulu tesislerin açılış törenine 4. Kolordu komutanı Korgeneral Metin İyidil, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Korgeneral Sezai Bostancı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Sağlık ve GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç'ın yanı sıra çok sayıda TSK mensubu katıldı. 


TSK Ampute Futbol akımı ve Ampute Futbol Milli Takımı Kaptanı Gazi Osman Çakmak, yaptığı konuşmada, protez yaptırmak için geldiği TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde doktorların desteğiyle ampute futboluyla tanıştığını belirterek, spor sayesinde kendini geliştirmede çok yol katettiğini söyledi. Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri sayesinde birçok sporcunun, Türk sporuna kazandırılacağını kaydeden Çakma, ''Ailelere sesleniyorum, genç gazi arkadaşlarımızı dışarı çıkarın, onları sporla tanıştırın. Hepsini kulübümüze bekliyoruz.'' dedi. 


TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü sporcularından Ayşegül Zararsız ise sporla...