04 / 05 / 2024

ömer sabancı tarafından 20 milyon tlye satın alındı

ömer sabancı tarafından 20 milyon tlye satın alındı

Cıngıllıoğlu ailesine ait olan Kanlıca'daki yol yalısını, Ömer Sabancı 20 milyon dolara satın aldı...

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sabancı tarafından kuruldu.

İl özel idareleri tarafından spor tesisleri TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, il özel idareleri tarafından spor tesisi yapılan köylere ilişkin soru önergesi hazırladı..

1984 yılında Atlı Köşk müze olacakmış!

1984 yılında Emirgan Korusu'nda bulunan tarihi Atlı Köşk müze olacakmış. Hacı Ömer Sabancı tarafından 1949 yılında Mısır Hidivi İsmail Paşa'nın torunundan satın alınan tarihi köşkü, Sakıp Sabancı müze yapacakmış.

15. MÜSİAD Fuarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı!

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı, bugün saat CNR Expo Fuar Merkezi 2. Salonda yapılan törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.MÜSİAD 12 gönüllü işadamıyla kuruldu.

Tatvan Yaşam AVM ADÜAŞ tarafından 16 Aralık'ta ihale ediliyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından, Bitlis Tatvan'da yer alan Yaşam AVM satışa çıkarıldı. AVM'nin satış ihalesi 16 Aralık 2014 tarihinde yapılıyor...

Hasdal Kışlası imar izni İBB tarafından ertelendi!

Milli Savunma Bakanlığı’nın Ergenekon ve Balyoz davaları ile adından sıklıkla söz edilen Hasdal Kışlası için istediği imar izni, İBB Meclisi tarafından bir kez daha ertelendi

Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor!

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

Mirasçılardan biri tarafından ret!

Medeni Kanun gereğince yasal mirasçılar, mirası üç ay içinde reddedebiliyor. Peki mirasçılardan biri tarafından ret yapılırsa ne olur? En yakın mirasçıların tamamı tarafından ret yapılırsa ne olur? İşte kanun hükümleri..

Kars Kalesi, SERKA tarafından ışıklandırılacak!

Kars 'ta 986 yılında yapıldıktan sonra 4 kez yıkılan ve yeniden onarılan tarihi Kars Kalesi, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından desteklenecek projeyle ışıl ışıl olacak.

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek!

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bütün toplumsal kesimlerin eşit oranda önemsendiği katılımcı yönetim anlayışıyla yollara düştü.

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı bakanlık tarafından onaylandı!

İzmit Körfezi ( Kocaeli - Yalova ) Bütünleşik Kıyı Alanları Projesi imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde onaylandı. İşte askıya çıkarılan plan notları...

TCMB piyasalar tarafından test edilecek!

J.P. Morgan’ın gelişmekte olan ülkeler raporunda, " Global risk iştahına bağlı olarak TCMB birkaç kez daha piyasalar tarafından test edilecektir ” ifadelerine yer verildi

Ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır?

Taşınmazlarda bağımsız bölümlerin harici olarak maliklerin kullanımına ayrılan alanlara ortak kullanım alanı deniyor. Peki, ortak kullanım alanları kimler tarafından ve nasıl kullanılır? İşte, Ortak kullanım alanlarının kullanımı..

ömer sabancı tarafından 20 milyon tlye satın alındı Haberi

ömer sabancı tarafından 20 milyon tlye satın alındı

TMSF tarafından el konulan Demirbank'ın sahibi Cıngıllıoğlu ailesine ait olan yol yalısını Ömer Sabancı aldı. Uzun zamandır satışta olan Halit Cıngıllıoğlu'na ait Kanlıca'daki yol yalısı, 20 milyon TL'ye satıldı. C Yatırım Anonim Şirketi adına kayıtlı olan yalı, 13 dönüm bahçe içinde bulunuyor. Yalı, Rasim Ahmet Paşa Yalısı'nın çaprazında Kanlıca Çubuklu Caddesi üzerinde yer...