08 / 05 / 2024

Ömer Tunçata Güliz Onursal

Ömer Tunçata Güliz Onursal

Güliz Onursal ile Ömer Tunçata, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir ev satın aldı

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Kira anlaşmazlığında 'arabuluculuk' dönemi başladı: 10 günde binlerce başvuru yapıldı!  

1 Eylül tarihinde devreye giren 'arabuluculuk' sistemi hakkında bilgi veren Bakan Tunç 10 gün içinde binlerce başvurunun yapıldığını ilk günden bile anlaşanların olduğunu aktardı. 

Pegasus Havayolları CEO'su Güliz Öztürk: Güçlü talep ve iç hat ücretlerinde artış bekleniyor!

Güliz Öztürk, Pegasus Havayolları'nın CEO'su olarak, 3. çeyrekte talebin güçlü olacağını öngörüyoruz. İç hatlarda tavan fiyat getirilince taban fiyat ücretleri artırmak zorunda kalıyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat hangi görevlerde bulundu?

Yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesi açıklandı ve Ticaret Bakanı olarak Ömer Bolat atandı. Peki, Ömer Bolat kimdir? Ömer Bolat, Türk siyasetçidir ve Ticaret Bakanı olarak atanmadan önce farklı görevlerde bulunmuştur.

Gsd Yapı Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gsd Yapı Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da Güliz Sak Dündar tarafından kuruldu.

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güliz İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gül Zeynep Koyuncı tarafından kuruldu.

Tunç Soyer'den Çiğli Güzeltepe'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Son iki yıldır kentsel dönüşüm projelerini hızlandırdıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzeltepe kentsel dönüşüm Projesi hakkında açıklama yaptı. 

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunçlar Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tunç, Ömer Tunç ve Tamer Evren Tunç ortaklığında kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Huysuz Virjin'in yeğeni konuştu: Hepsi mirastan pay alma ümidinde!

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu'nun yeğeni Güliz Buyrukbilen'in kızı Gizem Özköseoğlu, çıkan miras haberleriyle ilgili konuştu. 

Üçyol-Buca Metro Hattı ihalesi 15 Şubat'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Görev süremin ilk dört yılında toplamda 18,5 kilometrelik yeni metro ve tramvay hatlarını İzmir'in raylı sistem ağına dahil edeceğiz" dedi.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Mrcn Proje Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrcn Proje Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güliz Ünlü Ünkap ve Levent Ünkap ortaklığında kuruldu.

Ömer Tunçata Güliz Onursal Haberi

Ömer Tunçata Güliz Onursal

Güliz Onursal ile New York'ta yaşayan sevgilisi, Mühendis Ömer Tunçata 2 yıldır flört ediyor. Sevgililer evleniyor. Güliz Onursal ile Ömer Tunçata, Gümüşsuyu'nda deniz manzaralı bir ev satın almış. Evin dekorasyonu bitmek üzere. Güliz Hanım yakın dostlarına nikâhın çok yakında gerçekleşeceğini, Ömer Tunçata'nın da İstanbul'a taşınacağını...