22 / 07 / 2024

Ömer Yiğiter

Ömer Yiğiter

Emirler İnşaat Bilgisayar Temizlik Sağlık Hizmetleri Gıda ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Ömer Yiğiter ve Erdoğan Suratoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Sosyal konutta KDV indirimi müjdesi! TOKİ Başkanı Ömer Bulut resmen açıkladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı son dakika açıklamasında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihaleyi tamamladıklarını kaydederek KDV'yi yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını dile getirdi.

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yiğiter ve Seyed Amır H.Sadr tarafından kuruldu.

Ömer Mafa kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın asil adayı Ömer Mafa kimdir? Ömer Mafa daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ömer Mafa'nın biyografisi...

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İym İstanbul Yapı Malzemeleri Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

Miltek İnşaat Endüstri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miltek İnşaat Endüstri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ayçiçek, Muhammet Yılmaz ve Ömer Yiğit tarafından kuruldu.

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alin Homes Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alın Başgül Yiğiter tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi Burak Güven ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Restorasyon Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Yiğiter tarafından 200 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Efes Sokak'ta kuruldu.

Bien Seramik Çanakkale Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisini açtı!

Bien Seramik’in Çanakkale’de açılışını düzenlediği Yiğiter Yapı Malzemeleri bayisinin açılış törenine ilgi yoğundu. Bir çok siyasi ve bürokratın katıldığı törende Çanakkale Valisi Ahmet Çınar da vardı.

Ömer Cihad Vardan: TANAP önemli bir adım!

İKTİSADÎ Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP) Türkiye'yi bölgesinde bir enerji merkezi olmaya taşıyan en önemli adımlardan biri olarak gördüğünü kaydetti.

Ömer Çelik: Turist sayısı ve gelir arttı!

2014'te Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 36 milyon 837 bin 900 oldu. 9 aylık gelir ise 26 milyar 638 milyon dolar. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, 2014'te gelen yabancı turist sayısında önceki seneye göre yüzde 5,5'lik artış kaydedildiğini söyled

Ömer Yiğiter Haberi

Ömer Yiğiter

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi Atatürk Caddesi Atatürk Caddesi Şevki Arı Apartmanı NO:5/1 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ömer Yiğiter ve Erdoğan Suratoğlu ortaklığıyla...